فلفل دلمه ای رنگهای متنوعی دارد و هریک ازین رنگها نشان دهنده مواد تشکیل دهنده متفاوتی است وهر یک به نوبهی خود برای سلامتی مفید است. لیته فلفل دلمه ای به خاطر وجود انواع رنگهای فلفل دلمه ای برای زینت بخشیدن در سفرههای ایرانی زیاد استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه لیته فلفل دلمه ای
مواد لازم برای 3.4-3.3 کیلو گرم
فلفل دلمه ای سبز، قرمز، نارنجی و زرد | از هر کدام 6-5 عدد |
سیر، رنده شده | 1 بوته |
سرکه سفید | 500 میلی لیتر |
آب | 750 میلی لیتر (3 پیمانه) |
نمک | 4 قاشق سوپخوری |
مراحل تهیه لیته فلفل دلمه ای
- فلفل دلمه ایها را بشویید وهسته آنها را در آورید.هرکدام از رنگهای آن را جداگانه درشت رنده کنید و در صافی بریزید و فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
- هر کدام از رنگهای فلفل دلمه ای را با یک قاشق مرباخوری سیر رنده شده، به طور جداگانه مخلوط کنید .
- سرکه، آب و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک در آن حل شود.محلول را به تدریج به هر کدام از رنگهای فلفل اضافه کنید تا به غلظت لیته در آید.
- هرکدام از رنگهای فلفل را جداگانه در شیشه در دار ریخته، در یخچال قرار دهید.
- بعد از یک هفته ترشی آماده است.
نکات ویژه
ترشی کلم برگ قرمز و کلم برگ سفید مانند دستور لیته فلفل دلمه ای آماده میشود.در این صورت، کلم قرمز و سفید را درشت رنده کرده، با سیر و سرکه مخلوط کنید.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com