ترشی ذرت (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم ترشی ذرت برای 1 شیشه

  • برگ بو 1 عدد
  • ذرت کامل 4 عدد
  • فلفل قرمز 4 عدد
  • سرکه سیب 1 لیتر
  • نمک به اندازه کافی
  • پیاز قرمز بزرگ 1 عدد

 

طرز تهیه ترشی ذرت

برای تهیه ترشی ذرت خانگی ابتدا در قابلمه ای سرکه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم سپس 1 لیتر آب نیز به قابلمه اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا بجوش بیاید. بعد از جوش آمدن ترکیب آب و سرکه بهترین زمان برای افزودن نمک ، شکر و برگ بو به آن است.

اجازه می‌دهیم تا شکر کاملا در آب و سرکه حل شود. سپس فلفل قرمزها را می‌شوییم و به مواد ترشی اضافه می‌کنیم و پس از گذشت 3 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و کنار می‌گذاریم تا مواد ترشی خنک شود.

سپس پیاز قرمز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه ورقه ورقه خرد می‌کنیم و به ذرت‌ها می‌افزاییم و مواد مخلوط با سرکه را که دیگر خنک شده است را نیز تا روی ذرت‌ها می‌ریزیم تا کاملا روی آن‌ها را پوشش دهد.

از خنک بودن مواد مطمئن می‌شویم و درب شیشه یا ظرف ترشی را محکم می‌بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند. در پایان ظرف ترشی را به مدت 1 هفته در جای خنک و خشک نگهداری می‌کنیم و بعد از این زمان می‌توانید نوش جان کنید.

.
منبع: پارسی دی | https://parsiday.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت