جوز هندی در لوبیا پلو
می توانید در هنگام طبخ خورش لوبیا به همراه سایر ادویه هایی که به این خورش خوشمزه اضافه میکنید، کمی نیز پودر جوز هندی بیفزایید. چرا که این ادویه جزو آن دسته از انواع ادویهها میباشد که علاوه بر افزودن عطر و بوی خاص به خورش، طعم غذای شما را نیز خاص و منحصر به فرد خواهد کرد.
استفاده از جوز هندی در هویج پلو
در زمان طبخ هویج پلو، یک تکه کوچک از جوز هندی را ریز رنده کنید و در زمان دم گذاشتن به غذا اضافه کنید. افزودن این ادویه محبوب به غذا، مطمئناً هویج پلو را مخصوص به نوع دستپخت شما و بسیار عالی و متمایز میکند.
جوز هندی در خورش قیمه
برای خوش طعم کردن خورش قیمه از کمی پودر جوز هندی استفاده کنید. تاثیر و فایده این ادویه در هضم غذا بسیار عالی میباشد. همچنین افزودن این نوع چاشنی به خورش، طعم دلچسب غذای شما را دوچندان خواهد کرد.
استفاده از جوز هندی در فلافل
برای تغییر طعم مواد فلافل و بهتر کردن طعم آن حتی به نسبت ساندویچ فروشیها میتوانید پودر جوز هندی را به خمیر فلافل اضافه کنید. مطمئنا فلافل شما با این ادویه، عالی و خوشمزه خواهد شد.
لازانیا و مخلوط جوز هندی
همان طور که میدانید طبخ لازانیا در منزل نیاز به رعایت چند نکته ریز و افزودن مواد و ادویههای خاص و متفاوت میباشد تا در نهایت یک غذای عالی و باب طبع تمام افراد طبخ شود. یکی از همین ادویههای خاص، جوز هندی میباشد که میتواند لازانیای شما را متمایز و با طعم و عطر خاص طبخ نماید. از این رو در کنار سایر ادویه هایی که در زمان طبخ لازانیا استفاده میکنید، حتما مقدار کمی از جوز هندی نیز به آن اضافه کنید تا عطر و طعم غذای شما منحصربه فرد و عالی شود.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com