چگونه سویا را خوشمزه درست کنیم؟
سویای با کیفیت
قبل از هرچیزی از سویای مرغوب استفاده کنید. علاوه بر سویای ساده، که در ابعاد ریز و درشت وجود دارد، انواع گوناگون سویای طعم دار نیز تولید میشود که از آن جمله میتوان به سویای زعفرانی، جوجه، کباب و دودی اشاره کرد. برخی از افراد، طعم سویای ساده را نمی پسند اما باید بدانید که شیوه تمیز کردن و طبخ سویا، تاثیر به سزایی بر طعم نهایی آن دارد.
سویا را چگونه بشوییم؟
سویا باید حتما قبل از مصرف شسته شود. یکی از اشتباهات رایج در شستن سویا این است که برخی سویا را با آب سرد میشویند. بهتر است سویا را با آب جوش بشویید. میتوانید حتی سویا را در کمی آب جوش بجوشانید.
بهترین روش آب کشیدن سویا چیست؟
یکی از اشتباهات دیگر این است که افراد سویا را در آب جوش خیس کرده و چندین بار آبش را عوض میکنند. با این کار هیچ چیزی از طعم و خاصیتهای سویا باقی نمی ماند. کافی است تنها یک بار آب اضافی آن را دور بریزید.
طریقه گرفتن آب اضافی سویا چیست؟
به هیچ وجه آب سویا را به زور خارج نکنید، باید اجازه دهید تا آب اضافی سویا به شکل طبیعی خارج شود. برای این کار اجازه دهید کمی در آبکش بماند. به هیچ وجه آب را نچلانید چرا که با این کار، مواد خوشمزه و مقوی آن خارج میشود.
روش طعم دار کردن سویا
سویا را بعد از آنکه به خوبی شستید باید مزه دار کنید. میتوانید با انواع و اقسام طعم دهندهها و ادویه جات نسبت به مزه دار کردن سویا اقدام کنید. ما در ادامه یکی از رایج ترین روشهای طعم دار کردن سویا را برایتان تهیه کرده ایم.
.
یک غذای خوشمزه با سویا
مرحله اول
ابتدا کمی پیاز را تفت دهید. میتوانید از روغن زیتون استفاده کنید و حتی خوراک را خیلی کم چرب تهیه کنید. بعد از اینکه پیاز طلایی شد، به آن ادویه جاتی مانند نمک، فلفل، کمی زردچوبه، زعفران و همین طور پودر سیر بیفزایید.
مرحله دوم
اگر تمایل دارید تا به آن رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید، کمی رب را در روغن تفت دهید. وقتی سس کمی به خورد هم رفت، سویای شسته شده را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه سویا را تفت دادید، میتوانید به آن کمی چاشنی اضافه کنید. میتوانید از آبغوره یا آب لیمو ترش استفاده کنید.
مرحله سوم
برای اینکه خوراک بهتر بپزد، به آن کمی آب جوش اضافه کرده و ظرف در را ببندید. همان طور که گفتیم میتوانید با انواع ادویه و چاشنی سویا را طعم دار کنید. وقتی خوراک خوشمزه شما آماده شد میتوانید کمی آویشن و ریحان تازه نیز به آن اضافه کنید. نوش جان!
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir