روش گرفتن تلخی آبلیمو
دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو هست و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشود و دیگر خانمها سنتی اینکار را انجام نمی دهند هسته های، لیمو هم کمی له میشود و باعث تلخی آب لیمو میشود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد.
برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید داخل لیمو 24 ساعت بماند بعد صاف کنید، هویجها تلخی آب لیمو را به خودش میگیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو میتوانید گوشت لیمو را برای خورشتها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.
1. ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود روی شیشههای آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگ آن عالی میماند.
2• نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطریهای پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آنها میشود.
روش جلوگیری از خراب شدن آبلیمو
1-تفالههای آبلیمو را از آبلیمو جدا کنید.اگر قصد دارید آبلیمو را برای مدت طولانی نگه دارید (بیشتر از یک ماه) وجود تفاله لیمو در داخل آبلیمو باعث میشود آبلیمو زودتر خراب شود
2-برای اینکه مدت زمان بیشتری از آبلیموی طبیعی استفاده کنید، میتوانید بعد از گرفتن آبلیمو، و ریختن آن در شیشه داخل شیشه چند عدد سیاه دانه داخل آن بیندازید. با این ترفند ساده ماندگاری آبلیمو بیشتر میشود و خراب نمیشود.
3- درب ظرف را خیلی محکم ببندید تا هوا وارد آبلیمو نشود و آن را سیاه و خراب نکند. بعلاوه ظرفی که قصد دارید آبلیمو را در آن بریزید باید کاملاً خشک و تمیز باشد.
4- بهتر است از بطری پلاستیکی برای ریختن آبلیمو در آن استفاده نکنید. چون آبلیمو اسیدی است و با مواد بطری واکنش داده و میتواند مضر و سرطان زا باشد.
5- از شیشه کدر استفاده کنید تا آبلیمو در معرض نور قرار نگیرد. نور و گرما باعث از بین رفتن ویتامین C موجود در آبلیمو میشود.
6- برای جلوگیری از خراب شدن آبلیمو طبیعی کمی از بطری را خالی بگذارید و درب بطری را خیلی محکم ببندید؛ تا با ایجاد خلاء مانع از رسیدن اکسیژن به آبلیمو، در نتیجه مانع از خراب شدن آن شود.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com