نکات خوشمزه تر شدن قهوه

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

نکات طلایی دم کردن قهوه

روی تمیزی ظروف قهوه حساس باشید.

واقعیت این است که ماندن قهوه در فرنچ پرس یا فنجان وقهوه جوش، می‌تواند روی طعم نهایی آن اثر بگذارد. همیشه مطمئن شوید که تمامی ظروفی که برای دم کردن قهوه به کار می‌برید، کاملا تمیز باشد.

تازه بودن قهوه

همیشه به اندازه نیاز چند روزتان قهوه بخرید و یا اگر از بسته بندی‌های بزرگ استفاده می‌کنید، حتما در ظرف را پس از هر بار استفاده، کاملا محکم ببندید. البته لازم است هنگام خرید نیز، از تازه بودن قهوه اطمینان حاصل کنید. هرچه قهوه تازه تر باشد، عطر قوی تر و طعم بهتری خواهد داشت.

دمای آب بسیار مهم است

حتما باید برای درست کردن قهوه، از آب سرد استفاده کنید. آب ولرم یا گرم، طعم قهوه شما را خراب می‌کند. اگر حس می‌کنید کمی قهوه شما طعم ماندگی می‌دهد، می‌تواند به دلیل این مساله باشد که آبی که در ابتدا به آن افزودید گرم بوده است.

حرارت، کلید موفقیت!

فرمول 90 +10 را به خاطر بسپارید! هنگام دم نمودن قهوه، باید دما را بین 90 تا 100 درجه نگه دارید. این دما به بهترین شکل عطر و مزه قهوه را آزاد می‌کند. طعم جوشیده‌ی قهوه، می‌تواند به دلیل بالاتر بودن حرارت از فرمول طلایی باشد.

بو دادن قهوه می‌تواند به شما یک دستی بزند!

صد البته که باید دانه قهوه را بو داد تا بعد از آسیاب شدن، عطر خوبی داشته باشد. اگر این دانه‌ها بیش از حد استاندارد بو داده شوند، رنگ آن سیاه شده و بوی نا خوشایندی خواهند داشت. قهوه‌ی سوخته اغلب طعم تلخی نامطبوعی نیز دارد. با رعایت همین نکات ساده، می‌توانید کیفیت قهوه خانگی خود را ارتقا بدهید.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت