طعم دادن به ماهی
مزه دار کردن ماهی با سیر و پیاز
همان طور که سیر و پیاز برای مزه دار کردن مرغ و گوشت استفاده میشوند، میتوانید ماهی را نیز با این دو یار همیشگی مزه دار کنید. یکی از مزیتهای این کار این است که طبع سیر و پیاز گرم و خشک است و این تلفیق با ماهی که طبع سرد دارد، بسیار متعادل است. شاید برایتان جالب باشد بدانید که پیاز یک انسولین طبیعی است و باعث پایین آمدن فشار خون میشود. سیر نیز یک آنتی بیوتیک طبیعی است.
مزه دار کردن ماهی با گشنیز
این سبک مزه دار کردن ماهی، بین جنوبیها و همین طور در فرهنگ غذایی عربی و هندی، بسیار رایج است. از این سبزی معطر، در انواع ماهی شکم پر, انواع کاری و همین طور انواع قلیه ( نوعی خورش) به وفور استفاده میشود. این سبزی معطر، میکرب زدا است و از جمله خواص درمانی آن میتوان به این اشاره کرد که یک ضدنفخ و ضد دل درد قوی است.
مزه دار کردن ماهی با رزماری
روش محبوب رستوران ها!! رزماری یک انتخاب هوشمندانه برای مزه دار کردن غذاهای دریایی است. به کمک این گیاه خوشبوی مدیترانه ای، میتوان به خوبی بوی بد ماهی و میگو و حتی مرغ را از بین برد. بهترین پیشنهاد ما به شما داشتن یک گلدان رزماری است تا همیشه به رزماری تازه دسترسی داشته باشید. در غیر این صورت، میتوانید برگهای رزماری را از شاخه جدا کرده و آن را ابتدا در یک دستمال کاغذی قرار داده و سپس در یک کیسه فریزر بگذارید. رزماری را باید در یخچال نگهداری کنید.
مزه دار کردن ماهی با زنجبیل
عطر زنجبیل بسیار قوی است. این ادویه در واقع یک ریشه گیاهی است و در آشپزی هندی و چینی به وفور استفاده میشود. علاوه بر طبع گرم و خاصیت ضد سرطان زنجبیل، این ادویه انرژی زاست و علاوه بر تسهیل هضم غذا، باعث کاهش کلسترول نیز میشود. حتما این روش را امتحان کنید و از طعم شگفت انگیز ماهی لذت ببرید.
مزه دار کردن ماهی با تمرهندی!
تمر هندی، اسم گمراه کننده ای دارد! این گیاه اصالتی آفریقایی دارد و نه هندی! اما از آن جایی که صدها سال پیش از طریق دریا به هند آورده شد و در آن جا کشت شد، اغلب مردم هنوز به آن تمر هندی میگویند. این گیاه با طبیعت هند بسیار خو گرفت و به سرعت از هند به سایر کشورها صادر شد. تمر هندی در بازار به شکل شور و شیرین موجود است البته اکثر افراد تمرهندی شور را برای آشپزی و تمر شیرین را به عنوان میوه مصرف میکنند. شاید فکر کنید تمر هندی، یک هله هولهی خوشمزه است اما جالب است بدانید که تمر هندی، سرشار از آنتی اکسیدان است. علاوه بر این خاصیت، تمر هندی ضد باکتری و ضد درد است. ضد باکتری بودن تمر هندی، به این معنی نیست که آن را نشویید! حتما تمر هندی را از صافی رد کنید. این چاشنی میتواند شگفتی آفرین باشد.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir