نحوه جایگزین کردن مواد در آشپزی

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
خیلی وقت‌ها خیلی از ما یک عکس یا دستور خوب را در اینترنت می‌بینیم و دلمان می‌خواهد آن را درست کنیم با کلی ذوق و شوق صفحه را باز می‌کنیم و می‌خوانیم و بعد می‌بینیم یکی دو تا از موادی که واقعا لازم داریم را نداریم ولی برای هر ماده ای جایگزینی وجود دارد که در جدول زیر می‌توانید ببینید.

مواد غذایی و مواد جایگزین آنها

1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین : 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 لیوان باتر میلک ( buttermilk ) : یک لیوان شیر + 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه سفید ، یا 1 لیوان ماست پر چرب
30 گرم شکلات تلخ : 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو + 1 قاشق غذاخوری کره یا روغن
1 لیوان شربت ذرت ( corn syrup ): یک لیوان عسل ، یا 3/4 لیوان پودر قند + 1/4 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت ( Cornstarch ): دو قاشق غذاخوری آرد معمولی
1 قاشق چایخوری کرم تار تار : 1 قاشق چایخوری سرکه سفید یا آبلیمو
1 لیوان خامه معمولی : 1 لیوان سر خالی شیر پر چرب + 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 لیوان ( Heavy cream ) : دو سوم لیوان شیر پر چرب + 75 گرم کره ذوب شده
1 لیوان خامه ترش : 1 لیوان ماست ،یا 3/4 لیوان شیر یا ماست + 75 گرم کره ذوب شده
1 لیوان آرد ( self-rising ) : یک لیوان آرد معمولی + 1 و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر + 1/4 قاشق چایخوری نمک
1 لیوان شربت ( maple ) : یک لیوان عسل
1 لیوان ملاس( Molasses) : یک لیوان عسل ،یا 3/4 لیوان شکر قهوه ای حل شده در 1/4 لیوان آب
1 لیوان شکر قهوه ای : 1 لیوان شکر سفید
1 لیوان پنیر ماسکارپونه : 3/4 لیوان پنیر خامه ای + 1/4 لیوان خامه
1 لیوان دوغ : 1 لیوان ماست ،یا 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه + 1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا آرد ذرت: 2قاشق غذاخوری آرد یا 1 قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی‌ یا 1 قاشق غذاخوری نشاسته برنج
1 لیوان شیره ذرت : 1 و 4/1 لیوان شکر + 1/3 لیوان آب ،یا 1 لیوان عسل
1 لیوان شیر تغلیظ شده : یک لیوان خامه پاستوریزه
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل : 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
1 لیوان پیازچه خرد شده : 1 لیوان پیاز یا تره فرنگی یا موسیر خرد شده
1 لیوان سس مایونز: 1 لیوان خامه ترش یا 1 لیوان ماست
1 لیوان شیره انگور یا خرما: 3/4 لیوان شکر قهوه ای + 1 قاشق چایخوری عسل
1 لیوان شیر ترش : 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو + 1 لیوان شیر
1 لیوان روغن جامد: 225 گرم کره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار + 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری سرکه قرمز + 1/2 قاشق چایخوری شکر
1 لیوان سس گوجه فرنگی : 1/3 لیوان رب گوجه فرنگی + 1/2 لیوان آب
1 لیوان آرد سبوس دار: 3/4 لیوان آرد معمولی + 2 قاشق غذاخوری سبوس گندم یا جو
1 لیوان آب مرغ یا گوشت: 1 لیوان آب + 1 بسته کوچک عصاره مرغ یا گوشت
كراكر نرم شده يا كفمال: نان خشك نرم شده يا كفمال
یک عدد تخم مرغ کامل بزرگ: دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی) ،یا دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)
1 پیمانه شکر قهوه‌ای brown suger : یک فنجان شكر سفيد + 2 قاشق غذاخوری عسل يا شيره انگور
1/2 پیمانه ( 120 ml ) گلوکز مایع : 1/2 پیمانه (120 گرم شیره ذرت روشن)
1 بسته یا یک قاشق غذاخوری: یا 7 گرم پودر ژلاتین 4 ورق ژلاتین یا 2 قاشق چایخوری آگار آگار
1 پيمانه آب گوشت : 1 پيمانه آب + 1 عدد قرص سوپ ( گوشت )
1 پيمانه كره ( 225 گرم ): 1 پيمانه روغن جامد + 4/1 قاشق مرباخوری نمک
1 پيمانه ملاس يا شيره انگور: 3/4 پيمانه شكر قهوه اي + 1 قاشق مرباخوری كرم تارتار يا عسل
1 قاشق مرباخوری پودر زنجبيل: 2 قاشق مرباخوری زنجبيل تازه نرم شده
1 قاشق مرباخوری زنجبيل: 1/2 قاشق مرباخوری پودر زنجبيل
1/2 پيمانه پيازچه خرد شده: 1/2 پيمانه پياز خرد شده يا تره فرنگي يا موسير
1 پيمانه سس مايونز: 1 پيمانه خامه ترش يا 1 پيمانه ماست پنير محلي
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت