گرفتن تلخی آبلیموی تازه
استفاده از هویج
شاید باورتان نشود، اما هویج میتواند به راحتی این مشکل را بر طرف کند! تنها کافی است آبلیموها را در یک قابلمه تمیز و خشک ریخته و هویج درسته را بعد از پوست کندن داخل آن بریزید. بهتر است اجازه دهید تا یک شبانه روز استراحت کند. سپس میتوانید آن را از صافی رد کنید. پالپهای لیمو را دور نریزید. این تکههای ترش و خوشمزه، میتواند برای خورشهای شما چاشنی بینظیری باشد. حتی میتوانید آن را در فریزر منجمد کنید.
محل مناسب
یکی از مهمترین مسالهها در نگهداری مواد غذایی، این است که از ظروف مناسب استفاده کرده و آن را در شرایط ایده آل نگهداری کنید. قدیمیها همیشه آب لیمو را در زیر زمین نگهداری میکردند. به دلیل اینکه قرار گرفتن آب لیمو در فضای تاریک، از کدر شدن رنگ آن جلوگیری میکند. حالا که خبری از زیر زمین نیست، میتوانید روی بطریهای آب لیمو را با یک پلاستیک تیره پوشانده و آن را در داخل کابینت نگهداری کنید.
بطری شیشه ای
در نظر داشته باشید که معمولا در فروشگاه ها، آب لیمو ترش را در بطریهای پلاستیکی عرضه میکنند. این ظروف پلاستیکی، بدترین انتخاب برای نگهداری آب لیمو و همین طور سایر چاشنیهای ترش مانند آب غوره و یا آب انار و آب نارنج هستند. حتما از ظروف و بطریهای شیشه ای، برای نگهداری این چاشنیها استفاده کنید چرا که اسید موجود در آن ها، باعث اکسید شدن و در نتیجه ایجاد سم میشود. این مساله برای سلامتی شما بسیار خطر آفرین است.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir