چگونه کنگر را تمیز کنیم؟
مرحله اول
قبل از هر چیزی بهتر است از دستکش استفاده کنید. همان طور که گفتیم، کنگر نیز مانند کرفس شاخههای به هم پیوسته دارد. بهترین کار این است که بعد از بریدن انتهای ساقه ها، آنها را از هم جدا کرده و سپس هر کدام را به تنهایی تمیز کنید.
مرحله دوم
برای تمیز کردن کنگر، از یک چاقوی بسیار تیز متوسط استفاده کنید. ابتدا با کشیدن تیغه چاقو از پایین به بالا روی ساقه، تیغها را جدا کنید. نیازی نیست خیلی فشار دهید. البته این را در نظر داشته باشید که معمولا تیغهای شاخههای داخلی خیلی نرم تر هستند. میتوانید از جدا کردن آنها صرف نظر کنید.
مرحله دوم
بعد از اینکه تیغها جدا شد، باید سر شاخهها را ببرید. همان طور که گفتیم، ساقههای این گیاه خوراکی هستند.
مرحله سوم
کنگرها را به تکههای 5 سانتی متری خرد کنید. شستن این تکهها خیلی راحت تر است.
مرحله چهارم
با آب سرد، کنگرها را بشویید. بهتر است آنها را در یک ظرف جادار ریخته و رویش آب سرد بریزید. برای ضد عفونی کردن، میتوانید کمی نمک نیز به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، کنگر را آب بکشید تا سیاه نشود.
مرحله پنجم
کنگرهای تمیز را، روی یک حوله کاغذی یا پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.
نکته طلایی
می توانید کنگر تازه را با گوشتکوب له کرده و آن را با ماست میل کنید. میتوانید تکههای کنگر را برای مصارف آینده در فریزر منجمد کنید. اما ابتدا اجازه دهید کاملا خشک شوند.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir