روش صحیح آماده کردن سیب زمینی جهت سرخ کردن
1.بهتره اول سیب زمینیها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدیم. این کار باعث میشود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.
2.بعد از یکی دو ساعت، در قابلمه ای آب را جوش بیاورید و زمانی که آب جوش آمد، سیب زمینیها را در آن بریزید. انگار که میخواهید آنها را مثل برنج آبکش کنید. نکته مهم اینکه بیشتر از 5 دقیقه سیب زمینیها رو درون آب جوش نباشند وگرنه له میشوند.
3.بعد از 5 دقیقه سیب زمینیها رو آبکش میکنیم و روی آن آب سرد میریزیم. میذاریم آبش حسابی بره. در این فاصله روغن رو داغ میکنیم. من خودم برای سرخ کردن موادی از این دست که باید در روغن فراوون سرخ بشوند، یه شیر جوش کوچیک دارم. مقدار روغنی رو که قراره توی یه ماهیتابه بریزم و پخش بشه، توی این شیر جوش میریزم تا ارتفاع روغن بالا بیاد.
روغن که حسابی داغ شد، سیب زمینیها رو خیلی با حوصله توی روغن میچینیم. نباید روی هم باشند وگرنه خوب سرخ نمی شوند.
.
نکات مهم سیب زمینی سرخ کردن
آنچه که بر همگان واضح و مبرهن است، این است که از تمام دستورات بر میآید که سیب زمینی را قبل از سرخ کردن، قدری بپزیم. همه راز ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده، همین است و بس! اگر سیب زمینیها را خلالی درون آب جوش بریزیم، 5 دقیقه کافیه. اگر از اول درسته بذاریم بپزه، 20 دقیه بسه. بقیه کارها، ریزه کاریه. .
منابع:
.https://portal.hoonel.com