نکات مهم نگهداری شیرینی تَر
چرا شیرینیهای خامه ای این قدر زود خراب میشوند؟
همان طور که میدانید، انواع شیرینی خامه ای حاوی میزان بالایی خامه و تخم مرغ هستند. متاسفانه هر دوی این مواد اولیه؛ ماندگاری کوتاهی داشته و خیلی زود فاسد میشوند. واقعیت این است که سطح آلودگی خامه و تخم مرغ بالاست. این به این معناست که خیلی زود مستعد فساد و در نتیجه ایجاد مسمومیت برای ما هستند.
مراقب افراد ضعیف تر باشیم
در نظر داشته باشید که در افرادی که سیستم ایمنی پایینی دارند، به ویژه کودکان و بانوان باردار و سالمندان این مساله میتواند مشکل جدی ایجاد کند. افرادی که بیماری هایی همچون دیابت یا ناراحتیهای گوارشی دارند، ممکن است با کوچکترین علایم ماندگی، با خوردن حتی یک تکه کوچک از شیرینی خامه ای، دچار ناراحتی شوند. در دمای خانه حتی دو ساعت خارج از یخچال ماندن شیرینی خامه ای نیز میتواند بستری برای این ناراحتیهای آتی ایجاد کند. با ما همراه باشید تا با خیال راحت بتوانید برای مدت زمان طولانی تری شیرینیهای خامه ای را نگهداری کنید.
رطوبت بالا
همان طور که میدانید، میزان رطوبت شیرینیهای خامه ای بیشتر است. به همین دلیل است که نباید این شیرینیها را به هیچ وجه در دمای اتاق نگهداری کرد. بهترین راه برای نگهداری از شیرینیهای خامه ای این است که آنها را در دمایی پایین تر از دمای منزل، نگهداری کرد.
چه ظرفی را برای نگهداری از شیرینیهای خامه ای انتخاب کنیم؟
معمولا شیرینیهای خامه ای را در سینی و یا دیسهای پایه دار و مسطح سرو میکنند. این ظروف شاید برای مدت کوتاه پذیرایی بسیار راحت باشند، چرا که میتوان راحت و بدون خراب شدن شکل شیرینیها آنها را برداشت، اما به هیچ وجه نباید همین ظروف را داخل یخچال قرار دهید. باید برای نگهداری از شیرینیهای خامه ای از ظروف پلاستیکی در بسته استفاده کنید. آنها را با احتیاط کنار هم چیده و در ظرف را محکم ببندید.
عمر مفید شیرینی خامه ای چقدر است؟
همان طور که گفتیم در خارج از یخچال و در محیط خانه، تنها تا چند ساعت شیرینیها قابل خوردن اند. ای مدت زمان حتی در روزهای گرم ممکن است تنها دو ساعت باشد. در محیطهای سردتر میتوانید این مدت زمان مفید را افزایش دهید. در داخل یخچال بین یک تا سه روز میتوانید شیرینیها را نگهداری کنید که این زمان به سرمای یخچال شما و نوع شیرینی بستگی دارد. همیشه از تازه بودن شیرینیهای خامه ای هنگام خرید کردن اطمینان حاصل کنید. علاوه بر یخچال، میتوانید شیرینی خامه ای را حتی تا دو ماه نیز در فریزر نگهداری کنید. البته این کار ترفندهای خودش را دارد که در ادامه برایتان ذکر کرده ایم.
نکته طلایی: رطوبت کم، ماندگاری بالا
گفتیم که خود شیرینیهای خامه ای فی نفسه حاوی درصد بالایی رطوبت هستند. هرچه فضای نگهداری از شیرینیهای خامه ای خشک تر و سردتر باشد، مطلوب تر است. به همین دلیل است که ما به شما در درجه اول فریزر و در درجه دوم یخچال را پیشنهاد میکنیم.
نگهداری از شیرینیهای خامه ای در فریزر
ابتدا ظرف در داری که گنجایش کافی داشته باشد انتخاب کنید. شیرینیها را با دقت کنار هم بچینید به صورتی که کمی بین آنها فاصله باشد. اگر روی شیرینیها خامه ندارد میتوانید حتی شیرینیها را روی هم نیز قرار دهید اما بهتر است بین شیرینیها یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید تا شیرینیها به هم نچسبد. به هیچ وجه شیرینیها را با فشار در کنار هم قرار ندهید چرا که نباید شکل و فرم شیرینیها بهم بخورد.
نگهداری شیرینی خامه ای در یخچال
درست مانند روشی که در بالا ذکر کردیم میتوانید شیرینیها را برای مدت کوتاه تری در یخچال نگهداری کنید. اگر میخواهید شیرینیها را با همان جعبه برای یک روز در یخچال نگهداری کنید، میتوانید ابتدا یک سلفون روی جعبه کشیده و دوباره روی آن در جعبه را قرار دهید. امیدواریم با دانستن این نکات بتوانید به خوبی شیرینیهای خامه ای را برای مدت طولانی تری سالم و خوشمزه نگهداری کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir