زیانهای بسته بندی غذا با فویل آلومینیومی
ریسک بالای بسته بندی غذا با فویل آلومینیومی
مانند بسیاری دیگر از ظروف یک بار مصرف، فویل و ظروف آلومینیومی یک بار مصرف نیز کیفیتهای متفاوتی دارند که ممکن است نتوانید به سادگی به آن پی ببرید. انواع ارزان تر و بیکیفیت این فویلها اغلب حاوی مقداری سرب هستند که برای سلامتی به شدت مضر است. علاوه بر سرب، مصرف خود آلومینیوم نیز تا حدی برای سلامتی مجاز است. در اغلب موارد با مصرف این فویلها و ظروف، مقداری بیش از حد استاندارد آلومینیوم وارد بدن مصرف کننده شده و میتواند بسیار مشکل ساز باشد. متاسفانه حتی ظروف و قابلمههای آلومینیومی نیز، در صورتی که پوشش محافظ استاندارد نداشته باشند میتوانند بسیار برای سلامتی مضر باشند. متاسفانه درصد بالای آلومینیوم در رژیم غذایی میتواند در بروز بیماری هایی همچون آلزایمرو آسیبهای جدی به سلامتی استخوانها موثر باشد.
بدترین انتخاب: مواد اسیدی
در نظر داشته باشید که چنانچه روی گوشت یا جوجه را با فویل میپوشانید، سطح آن با آبلیمو،رب، سرکه و یا ماست برخورد نداشته باشد. مجاورت این مواد با آلومینیوم سرعت انتقال مواد سمی موجود در آلومینیوم را به غذا بیشترمی کند.
چاره چیست؟
استفاده از فویلهای آلومینیومی در برخی از دستورها یک اصل غیر قابل تغییر است. برای اینکه از آسیبهای جدی در امان باشید باید چند نکته را در نظر داشته باشید.
نکته اول: از فویل آلومینیومی و ظروف یک بار مصرف آلومینیومی معتبر و استاندارد استفاده کنید.
نکته سوم: بعد از خرید غذاهای بیرن بر که در ظروف آلومینیومی یک بار مصرف سرو میشوند، بلافاصله غذا را به ظروف چینی منتقل کرده و میل کنید.
نکته چهارم: از تماس آلومینیوم با مواد اسیدی جلوگیری کنید.
منبع: چیشی | https://chishi.ir