فرض بر این است این غذاها را سرو میکنید
پیش غذا: صدف
وعدهی اول: سوپ
وعدهی اصلی :ماهی
دسر :سالاد
بشقاب سرویس: این بشقاب بزرگ، بعنوان زیربشقابی برای بشقاب غذاخوری عمل میکند، که بعدا به سفره آورده خواهد شد. بعد از سرو اولین وعده، این بشقاب سرجا خواهد ماند برای آوردن وعدههای بعدی مثل سوپ و سرانجام بعد از وعدهی اصلی از روی میز برداشته خواهد شد.
ظرف کره: این بشقاب کوچک بالای چاقوها در سمتِ چپِ بشقاب بزرگ قرار خواهد گرفت.
چنگال غذاخوری: بزرگترین چنگال، طرف چپِ بشقاب قرار خواهد گرفت. سایر چنگالها به ترتیب مصرف از بیرون به سمتِ داخل قرار خواهند گرفت.
چنگال ماهی: اگر ماهی سرو میشود این چنگال کوچک سمتِ چپِ چنگال غذاخوری قرار میگیرد چون اولین چنگال مصرفی ست.
چنگال سالاد: اگر سالاد بعد از وعدهی اصلی سرو میشود، این چنگال در سمت راست چنگال غذاخوری قرار میگیرد، کنار بشقاب. اگر سالاد ابتدا سرو میشود، و بعد از آن ماهی، ترتیبِ چنگالها از چپ به راست چنین است: چنگال سالاد، چنگال ماهی، چنگال غذاخوری.
چاقوی غذاخوری: این چاقوی بزرگ سمت راستِ بشقاب قرار میگیرد.
چاقوی ماهی: این چاقو که شکل خاصی دارد مخصوص خوردنِ ماهی، سمت راستِ چاقوی غذاخوری قرار میگیرد.
چاقوی سالاد: (که در این تصویر کشیده نشده) اگر استفاده شود، سمت چپِ چاقوی غذاخوری و کنار بشقاب قرار میگیرد. مگر آنکه ابتدا سالاد و سپس ماهی سرو شود که در آن صورت چاقوها از چپ به راست به این ترتیبند: چاقوی غذاخوری، چاقوی ماهی، چاقوی سالاد.
قاشق سوپ: اگر وعدهی سوپ در منو هست، این قاشق سمت راست چاقوها قرار میگیرد.
چنگال صدف: اگر صدف سرو میشود، چنگال صدف سمت راستِ قاشقها قرار میگیرد. این تنها چنگالی ست که سمتِ راستِ بشقاب قرار میگیرد.
کارد کره: این کارد کوچک به شکل مورب روی ظرف نان قرار میگیرد، با تیغه اش به سمتِ پایین.
لیوان ها: اینها سمتِ راست، بالای چاقوها و قاشقها قرار میگیرند. میتوانند تا 5 تا باشند و به ترتیب مصرف چیده میشوند. اگر بیش از دو یا سه تا باشند، میتوانید به ترتیب اندازه نیز آنها را بچینید. لیوانهای مخصوص هر وعده بعد از پایان آن وعده از روی میز برداشته میشوند.
دستمال سفره: دستمال سفره معمولا روی بشقاب سرویس قرار میگیرند ولی میتوان زیر یا کنار چنگالها نیز قرارشان داد.
سفرهی سفید از همه رسمی تر محسوب میشود. آیتمهای رسمی دیگر شامل شمع، گل در وسط میز، و کارتهای مخصوص برای نشستن هر فرد هستند. اگر از زیربشقابی استفاده میکنید هر کدام را جلوی هر صندلی با حدود سه تا شیش سانتی متر فاصله از لبهی میز قرار دهید. سفره ای که میاندازید باید از هر چهار طرف به یک اندازه پایین بیفتد، حدود 30 سانتی متر از هر طرف.
رسمی ترین حالت، این است که همه چیز قرینه باشد، گل درست در وسط میز قرار بگیرد، تعداد شمعها زوج باشد و بشقاب و قاشق چنگالها با فاصلهی درست از هم و از لبهی میز قرار داشته باشند.
فضای باقی مانده را میتوانید مطابق میل خود تزیین کنید اما مراقب باشید که میز را زیادی شلوغ نکنید.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com