⇠ همه ما در روز برای کارهای مختلف مجبور هستیم به بیرون از خانه مراجعه کنیم، مثل خرید کردن، کارهای بانکی و … در شرایطی مثل الان که ویروس کرونا به شدت شیوع پیدا کرده است باید بعد از برگشت به خانه بلافاصله وسایل را ضدعفونی کنیم.
⇠ مواد غذایی که از سوپرمارکت و یا فروشگاههای زنجیرهای خریداری میکنید در معرض آلودگی و میکروب قرار دارد، بعد از خرید بستههای مواد غذایی مثل ماکارونی، بطری شیر، رب گوجه و … را با یک دستمال آغشته به مواد ضدعفونی، تمیز کنید و بعد در یخچال و کابینت قرار دهید.
⇠ بسیاری از افراد هر روز بیشتر ساعت خود را در محل کار و پشت میز میگذرانند و حتی صبحانه و ناهار را در محیط کار میل میکنند، به دلیل استفاده عمومی از بسیاری وسایل در ادارهها و شرکتها و نبود بهداشت کافی، میکروب و آلودگی فرصت مناسبی برای رشد و تکثیر پیدا کرده و بلافاصله در اثر تماس با این ابزارها، میکروبها به بدن شما منتقل شده و گرفتار بیماری میشوید. در این گزارش با کثیف ترین وسایل محل کار خود آشنا شده و در حین استفاده آنها مسائل بهداشتی را بیشتر رعایت کرده و از سلامتی خود محافظت کنید.
⇠ مایکروویو بندرگاه باکتری ها
این وسیله که اغلب افراد برای گرم کردن غذا و نبود وقت کافی از آن استفاده میکنند، میتواند تا 30 بار در روز مورد استفاده قرار گرفته و بندرگاهی برای انواع باکتریها باشد.
.
⇠ آب سردکن ها، پناهگاه میلیونها میکروب وحشتناک
بیشتر افراد حداقل روزی 2 بار برای رفع تشنگی در محل کار سراغ آب سردکنها میروند و بر اساس بررسیهای بهداشتی دیده شده که 2 میلیون و 700 هزار جرم به ازای هر اینچ مربع روی یک شیر آب وجود دارد.
.
⇠ صابون هایی که خود میکروب مدفوع دارند
استفاده از سرویس بهداشتی و شستن دستها با صابون عاملی جهت انتقال میکروب و بیماری در محیط کار شناخته شده و بر اساس گزارشها و بررسیهای بهداشتی مشاهده شده که یک چهارم مخزنهای صابون در ادارهها آلوده به باکتری مدفوع هستند.
.
⇠ یخچالها لانه مخفی باکتری ها
بسیاری از افراد میان وعده، میوه و غذاهای خود را به دلیل جلوگیری از فاسد شدن هر صبح که وارد محل کار میشوند در یخچال میگذارند، کارشناسان بهداشت در بررسیهای خود دریافتند که یک یخچال 7850 واحد باکتری در هر سانتی متر مربع دارد.
.
⇠ میکروبهای میزکار 400 برابر سرویس بهداشتی
یکی از وسایلی که همه افراد در بیشتر ساعتهای روز از آن استفاده میکنند، میز کار است به همین دلیل این وسیله محل تجمع انواع میکروبها بوده و پناهگاه بیش از 10 میلیون باکتری و به عبارتی 400 برابر بیشتر از یک توالت فرنگی میکروب بر روی آن وجود دارد.
.
منابع:
.https://kilid.com