روغنهای ضروری و البته طبیعی
شما میتوانید از برخی روغنها با اسانسهای با کیفیت و خالص را در غذاهایی که میل میکنید را استفاده کنید .همه روغنها مناسب نیستند ، پس باید از روغن هایی که برای بدن مناسب هستند استفاده کنید تا به بدن آسیبی نرسد . روغنهای ضروری بدن از گیاهان یا مرکبات تولید و در آشپزی هم استفاده میشوند . روغنهای ضروری مانند روغن زیتون ، کنجد ، روغن ذرت و غیره برا بدن بسیار مناسب هستند وعطر و طعم باورنکردنی به غذای شما میدهند .
روغن زیتون
روغن زیتون را به علت یک آنتی اکسیدان قوی در پخت و پز غذاهایتان استفاده کنید . روغن زیتون همچنین میتواند کلسترول بد را کاهش دهد و کلسترول خوب را افزایش دهد و از آن به عنوان یک چربی سالم و ضروری بدن یاد میشود.
رنگ آمیزی غذا
اشتباه فکر نکنید ، منظور ما از رنگامیزی غذا این است که شما به رنگ و قلم برای نقاشی نیاز ندارید بلکه شما به چند مورد مواد غذایی طبیعی برای رنگامیزی غذای خود نیاز دارید . برای مثال شما میتوانید با استفاده از زرد چوبه رنگ غذای خود را به زرد تغییر دهید یا از هویج برای دادن رنگ نارنجی به غذا یا از فلفلهای دلمه ایی رنگی برای غذایتان اضافه کنید .
پنککهای طبیعی
دیگر نیاز نیست که شما از پنکیکهای تبلیغاتی استفاده کنید و میتوانید از دو ماده طبیعی موز و تخم مرغ برای ساخت پنکیک استفاده کنید . موز را به تکههای کوچک تقسیم کنید و در تخم مرغ سرخ کنید . برای این کار شما به مقداری روغن نیاز دارید که آنرا ابتدا به ماهی تابه اضافه میکنید و سپس موز و تخم مرغ را به آن اضافه میکنید .
برش دادن سبزیجات
سبزیهای ارگانیک برای برش دادن آنها به قطعات کوچکتر میتواند کاری سختی باشد . هنگامی که سبزیها را از با استفاده از پلاگینهای درشت استفاده کنید ، با این کار شما سبزی هایتان را به قطعات قابل کنترل تبدیل میکنید . با استفاده از این ابزار میتوانید سبزیجات را برای سالاد با ساده ترین روش برش دهید و به هیچ وجه وقت شما را نخواهد گرفت .
تخم مرغ
تخم مرغهای ارگانیک را امتحان کنید . برای درست کردن تخم مرغ خوشمزه میتوانید در هنگام پخت به آن از سرکهی شیرین یا تلخ اسپانیولی اضافه کنید تا غذایی که میپزید خوشمزه باشد .
گیاهان دارویی ریز شده
زمانی که شما گیاهان را خرد میکنید ، ابتدا کمی نمک به آن اضافه کنید ، نمک جذب آنها خواهد شد و مزهی خوبی به آنها خواهد داد که این یک نکته عالی برای مزه دار کردن گیاهان میباشد و طعم خوبی را به گیاهان خواهد داد.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com