چکار کنیم خورش هامون خوشمزه تر بشن؟
ترفند اضافه کردن رب به خورش
اگر تصمیم دارید تا با اضافه کردن رب گوجه فرنگی به خورش خود رنگ و طعم بدهید، ابتدا مقدار کافی از رب گوجه فرنگی را در تابه و با کمی روغن تفت بدهید. تفت دادن، بوی خامی رب گوجه فرنگی را برطرف میکند. بدانید که بهترین زمان برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی، خنگامی است که خورش شما جا افتاده باشد. زیاد جوشیدن رب گوجه فرنگی تاثیری در رنگ خورش ندارد و حتی ممکن است خورش شما را کدر کند.
ترفند قرمه سبزی
برای تمامی خورشها از جمله قورمه سبزی، بهتر است به جای آب جوش از عصاره قلم یا آب قلم صاف شده استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد. یادتان باشد که قورمه سبزی، باید با حرارت کم و به مدت طولانی بپزد. هرگز نمی توان قرمه سبزی را در زمان کوتاه جا انداخت مگر اینکه از قبل سبزی را سرخ کرده و حبوبات و گوشت را پخته باشید. حتی در این صورت هم، برای جا افتادن این خورش به حداقل دو ساعت زمان نیاز است.
ترفند فسنجان
بر خلاف تمامی خورش ها، آب مورد نیاز شما برای فسنجان آب بسیار سرد است. تنها با اضافه کردن آب سرد و حتی یخ، میتوانید فسنجانی جا افتاده و روغن افتاده داشته باشید.
ترفند برطرف کردن چربی غذا
همیشه تاکید میشود که از مصرف روغن زیاد خود داری کنید. اگر به هر دلیل، خورش شما چرب شد، تنها کافی است در یک پلاستیک فریزر تمیز، چند قالب یخ بریزید. میدانید که معمولا چربی و روغن اضافی خورش، بر روی آن میآید. به آرامی پلاستیک را روی خورش بگیرید.
با این کار، روغنهای روی خورش، بلافاصله روی پلاستیک میبندد و میتوانید از شر این روغن اضافی راحت شوید. البته اگر خورش در یخچال سرد هم بماند چربی روی آن میبندد. این بار باید به آرامی با قاشق چربیهای بسته شده را از روی سطح خورش بردارید.
ترفند اضافه کردن آبلیمو
اگر برای ترش کردن خورش، از آب لیمو ترش و یا سایر چاشنیهای ترش و اسیدی استفاده میکنید، حتما آن را در اواخر پخت اضافه کرده و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید. در نظر داشته باشید که جوشیدن آبلیمو در خورش بیشک باعث کدر شدن رنگ آن میشود.
ترفند بر طرف کردن شوری
خورشهای شور را میتوانید نجات دهید. یک راه حل ساده استفاده از سیب زمینی است. باید حتما سیب زمینی را شسته و پوست بگیرید. با ماندن سیب زمینی در خورش نمک اضافی آن جذب سیب زمینی شده و در نتیجه شوری خورش کمتر میشود. حتما پیش از اینکه سیب زمینی له شود، آن را از خورش خارج کنید.
ترفند سرخ کردن بادمجان رژیمی
بادمجانها را شسته و برش بدهید. در یک قابلمه آب و نمک را با دو قاشق روغن بجوشانید. ابتدا اجازه دهید تا بادمجانها به مدت پنج دقیقه در این آب بجوشد. بعد از اینکه بادمجانها را آب کشیدید، آنها را خشک کرده و سپس با روغن کم سرخ کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir