چرا گاهی وقتها نان مزه خمیر مایه میدهد.
1.یک علت میتواند گذاشتن خمیر به مدت طولانی در دمای بالا برای ور آمدن باشد.
2.دوم، استفاده زیاد از خمیر مایه در دستور است.
3.سوم، نپخته بودن نان هر کدام از این سه علت میتواند مزه خمیر مایه در نان ایجاد کند.
نکات مهم پخت نان
1.نمک را هرگز به مایه خمیر اضافه نکنید زیرا مانع از فعال شدن آن مى شود.
2.نمک را ابتدا به آرد افزوده و سپس مایه خمیر را به آن بیفزایید.
3.موادى که روى سطح خمیر نان مى مالید نتایج متفاوتى را بر روى نان طبخ شده تولید مى کنند.
4.مالیدن زرده تخم مرغ روى خمیر موجب مى شود نان پس از پخت سطحى براق و طلایى یا قهوه اى
5.روشن داشته باشد و اغلب از آن براى چسباندن موادى مثل دانه کنجد یا سبزى هاى مختلف روى نان استفاده
مى شود.
6.اگر شیر روى خمیر بمالید نان سطحى برشته و خشک خواهد شد.
7.اسپرى کردن آن روى خمیر نان در حین پخت موجب خشک تر شدن سطح روى آن مى شود.
8. حضور بخار آب در محیط و هنگام پخت نان موجب پف کردن بهتر نان مى شود.
دلیل زبرشدن کیک
1.درشت بودن شکر باعث زبر شدن و خراب شدن کیک میشود.
2.کم زدن شکر و کره باعث زبر شدن کیک میشود.
3.ترفندی دیگر برای اینکه خمیربه وردنه نچسبد
4.قبل از پاشیدن آرد، وردنه را درون فریزر بگذارید تا آن كه سرد شود. در این صورت خمیر به آن نخواهد چسبید.
5.برای اینکه اندازه دقیقی از انواع آردها یا پودرها برای استفاده در آشپزی میتوانید یک چسب کاغذی در بالای ظرف آن بچسبانید و پس از برداشتن مقدار لازم، قاشق را با کمک این چسب، سرخالی کنید.
6.برای کیک فر باید نیم ساعت قبل داغ شود. برای شیرینی 10 دقیقه قبل باید فر را روشن کنیم. البته سینی فر نباید داخل فر باشد که داغ شود. مخصوصا برای شیرینیهای که روی سینی فر چیده میشوند
7.برای اینکه شکر بهتر داخل تخم مرغ حل شود و کیک خوب پف کند چند ثانیه شکر را داخل آسیاب بریزید تا دانههای شکر ریز شوند.
8.اگر میخواهیم در کیک کاکائویی طعم کاکائو غالب شود به اندازه سر انگشت به مواد آن نمک اضافه میکنیم.
9.وقتی کیک تان منسجم نبوده و خرد میشود
10شکر و بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است. کیک به صورت داغ و سریع از قالب خارج شده است.
.
منابع:
.https://portal.hoonel.com