چگونه سبزیجات را ضد عفونی کنیم؟
نمک و مایع ظرف شویی، عادت بیفایده!
این بدترین روش برای شستشوی سبزیجات است. واقعیت این است که استفاده از نمک و مایع ظرف شویی بیفایده است. قبل از هر چیزی بهتر است از سبزیجات سالمی که با آب سالم آبیاری شده باشند. به جای نمک و مایع ظرفشویی نیز میتوانید از محلول ضدعفونی مخصوص سبزیجات و یا پودر پرکلرین استفاده کنید.
بیماریهای ناشی از مصرف سبزیجات آلوده
حتما نام حصبه یا تیفوئید را شنیده اید. این بیماری خطرناک یک بیماری باکتریال است که به شدت مسری است. عامل این بیماری، باکتری سالمونلاتیفی است. این باکتری معمولا با خوردن آب آلوده و یا ادرار انسان به بدن منتقل میشود. این باکتری با دفع از بدن خارج میشود اما چنانچه دستها به خوبی ضدعفونی نشده باشد، فرد میتواند باکتری را به سایرین منتقل کند.
بیماری حصبه
حصبه میتواند از طریق مصرف سبزجات و میوه ای که کاملا ضدعفونی نشده باشد به انسان سرایت کند. به هیچ وجه نباید این مساله را پیش پا افتاده در نظر بگیرید. بدانید که آبیاری شدن سبزیجات با آب آلوده یا فاضلاب و همین طور دفع نامطمئن فاضلاب، میتواند سبب ایجاد این بیماری شود.
علایم حصبه
تب طولانی مقاوم به درمان رایج ترین علامت بیماری حصبه است. علاوه بر آن احساس ناخوشی، تب، درد شکم و خواب آلودگی نیز از عوارض حصبه است. برای بچهها و بیشتر افراد علایم گوارشی بسیار رایج است. یبوست و اسهال خفیف نیز میتواند از علایم حصبه باشد. با از دست دادن اشتها وزن بیمار نیز کاهش پیدا میکند.
راه حل چیست؟
حصبه تنها یکی از عوارض خوردن میوه نشسته است. برای اینکه دچار این بیماری و یا سایر بیماریهای مشابه خلاص شوید بهتر است پیشگیری کنید. ساده ترین پیشگیری شستن میوهها و سبزیجات و پس از ان شستشوی دستها به بهترین شکل است.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir