ارتفاع آن به 30 متر و قطر تنه آن تا یک متر میرسد برگهای آن دراز و بطول 4 تا 5 متر و مرکب از چند برگچه باریک و دراز است . طول برگچهها حدود یک متر میباشد . رنگها سبز روشن است میوه نارگیل مانند خوشه ، شامل چندین نارگیل با اندازههای مختلف است . میوه نارگیل کروی شکل است که قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشکل از الیاف نباتی و داخل آن نیز صاف و سخت میباشد . در قاعده نارگیل سه سوراخ دیده میشود که چشمهای نارگیل نامیده میشود . برای استفاده از مایع داخل نارگیل که شیر نارگیل نامیده میشود این سوراخها را باید با جسم نوک تیزی باز کرد و مایع دارون آنرا بیرون آورد . سپس با چکش آنرا بشکنید و ا گوشت داخل آن استفاده کنید . البته میتوانید بعد از بیرون کشیدن شیر ، نارگیل را در داخل فر در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت بمدت نیمساعت قرار دهید تا نارگیل خود را بشکند . درخت نارگیل در هر سال حدود پنجاه عد نارگیل میدهد . نارگیل هنگامیکه نارس است مقدر یبشتری شیر دردولی بتدریج میوه میرسد مقدرشیر آن کمتر میشود . برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب کنید که سنگین باشد ضمنا آنرا تکان دهید که صدای شیر داخل آنرا بشنوئید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما کهنه است و یا اینکه شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است
فواید نارگیل
1)نارگیل بدلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق کننده است
2)حرارت داخلی بدن را افزایش میدهد
3)برای خوشبو کردن دهان مفید است
4)ضعف کبد را درمان میکند
5)برای برطرف کردن بواسیر مفید است
6)ادرار را زیاد میکند
7)درد مثانه را رفع میکند
8)زخمهای بدن را مدا.ا میکند
9)کرم معده و روده ، مخصوصا رکم کدو را از بین میبرد
10)برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است
11)ریشه درخت نارگیل ضد تب و ادرار آور است
12)ریشه درخت نارگیل برای ناراحتیهای کبدی مانند یرقان مفید است
13)دم کرده ریشه درخت نارگیل برای معالجه اسهال خونی مفید است
14)برای دفع سنگ کلیه شیر نارگیل را با برگ سنا مخلوط کرده و بنوشید
مضرات استفاه از نارگیل
نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید میکند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود چون نارگیل گرم است ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این نظر اینگونه افراد باید آنرا با میوههای ترش ، لیمو و یا هندوانه بخورند . خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند .
طریقه مصرف نارگیل
آب نارگیل: منبع سالم و طبیعی برای تامین آب و انرژی است و نوشیدنی بسیار مفیدی برای ورزشکاران به حساب میآید. دارای خاصیت ضد عفونی کننده است. همچنین خواص ضد ویروسی و ضدقارچی و ضد باکتریایی آن باعث تصفیه خون، درمان سرخک، تبخال و آنفلوآنزا میشود و برای مبتلایان به هپاتیت C مفید است. مصرف آن برای پیشگیری از استفراغ، حالت تهوع و برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته بر اثر مالاریا، آنفلوآنزا و حصبه توصیه میشود. مصرف آن برای کلیههای سنگ ساز مفید است. مخلوط آب نارگیل و روغن زیتون، انگل روده ای را از بین میبرد.
● استفاده دارویی از روغن نارگیل روغن خالص نارگیل، بو و طعم نارگیل را میدهد. باکتری هایی را که عفونت مجرای ادراری، بیماری لثه ای و سوزاک را ایجاد میکند، از بین میبرد. ویروسهای ایجاد کننده آنفلوآنزا و بیماریهای عفونی را از بین میبرد. از برگشت اسید معده تا حدی جلوگیری میکند. عملکرد پانکراس و تولید آنزیمها را تقویت میکند. با بهبود بخشیدن به جذب منیزیم و کلسیم باعث تقویت استخوان میشود. التهاب مفصل و عضله را کاهش میدهد، بافتها را بازسازی میکند. عملکرد غده تیروئید را تنظیم میکند. از بدن در برابر سرطان روده بزرگ، سینه و
مجرای گوارشی و آلزایمر محافظت میکند. علایم سندروم خستگی مفرط را تسکین میبخشد. علایم مربوط به بزرگ شدن پروستات را کاهش میدهد. کبد را تقویت میکند. از بروز بیماری تصلب شرایین و بیماری قلبی پیشگیری میکند.
● استفاده موضعی با ایجاد محافظ شیمیایی روی پوست از عفونت محافظت میکند و باعث درمان میشود. پوست خشک را نرم و مرطوب میکند. پف، چین و چروک و تیرگی زیر چشم را کاهش میدهد. مخلوط آن با جوش شیرین، خمیر دندان موثری به حساب میآید. درد ناشی از سوختگی پوست را تسکین میدهد و باعث بهبود سوختگی و تاول میشود. درد، سوزش و خارش بر اثر گزیدگی مار و حشرات را متوقف میکند. ناراحتی پوستی مانند اگزما و داءالصدف را درمان میکند. پوست را تقویت میکند، از بروز لکههای قهوه ای، افتادگی پوست و چین و چروک پیشگیری میکند. قارچ زیر ناخنهای دست و پا را درمان میکند. مالیدن کمی از آن در داخل بینی از خون دماغ پیشگیری میکند. مو را نرم میکند، از موخوره پیشگیری میکند، وز شدن موها را کاهش میدهد و شوره سر را کنترل میکند. لکهای ایجاد شده بر اثر چاقی و لاغری را از بین میبرد.
.
منبع: دکتر ساینا | https://www.drsaina.com