دسر مگنولیا (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

 

مواد لازم دسر مگنولیا
شیر 600 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 قاشق غذا خوری
شکر دانه ریز 1 لیوان
بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1 بسته
وانیل 1 بسته (کمی)
خامه 1 بسته (200 گرم)
میوه‌های تازه از هر نوع به مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر مگنولیا

مرحله اول

برای تهیه این دسر خوشمزه در ابتدای کار، یک قابلمه بر می‌داریم. شیر و شکر را درون آن می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا شکر‌ها حل شود. سپس تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه شکسته و با وانیل مخلوط می‌کنیم تا از لختگی خارج شود.

مرحله دوم

سپس مخلوط تخم مرغ و وانیل را به شیر اضافه می‌کنیم. در ادامه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم سپس روی شعله ملایم قرار می‌دهیم و مرتب هم بزنیم تا قوام پیدا کند و شبیه فرنی شود. در اواخر پخت، خامه را کم کم اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس از روی شعله بر می‌داریم و کنار می‌گذاریم تا از حرارت بیفتد. وقتی مایه از حرارت افتاد، در ظرف سرو می‌ریزیم. بیسکوییت پتی بور را با آسیاب یا گوشت کوب پودر می‌کنیم. سپس روی دسر می‌ریزیم. میوه‌های دلخواه را هم روی آن می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله دوباره لایه بعد، دسر را می‌ریزیم مجدد پودر بیسکوییت. کمی شکلات را روی بخار کتری ذوب می‌کنیم. سپس روی دسر را به سلیقه خود تزیین می‌کنیم و درون یخچال استراحت می‌دهیم. بعد از یکی دو ساعت سرو می‌کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت