برای رفع شوری کشک بادمجان چه باید کرد
اما باید بگویم نگران نباشید. برای رفع شوری این نوع غذا روشهای متفاوتی وجود دارد. ممکن است شما از کشک زیادی استفاده کرده باشید و کشک بادمجان شما شور شده باشد. برای این هم میتوانیم راه حلهای زیادی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید شوری کشک بادمجان را از بین ببرید. دلایل شور شدن کشک بادمجان بسیار زیاد هستند اما شایعترین آنها همین کشک و نمک زیاد است. بنابراین توصیه میکنم اگر تا به حال گرفتار چنین موضوعی شده اید یا همین الان غذای شما شور شده است، این مقاله را تا انتها بخوانید. شما در این مقاله با سریع ترین روشهای رفع شوری کشک بادمجان آشنا میشوید.
نکات اولیه برای رفع شوری کشک بادمجان
همانطور که در بالا اشاره کردیم از اولین دلایل شور شدن کشک بادمجان نمک زیاد است. به عنوان اولین و ساده ترین راه در ابتدا مقداری بادمجان سرخ شده و بدون نمک را به کشک بادمجان اضافه کنید. این کار باعث رفع شوری کشک بادمجان میشود.
نوشابه!
همچنین از دیگر روشهای رفع شوری کشک بادمجان استفاده از نوشابه است. شاید در ابتدا برای شما عجیب و غریب به نظر برسد. اما نوشابه یکی از بهترین موادی است که میتواند شوری کشک بادمجان را بگیرد. برای این کار در ابتدا مقداری نوشابه را به تدریج به کشک بادمجان اضافه کنید. شما میتوانید متناسب با حجم کشک بادمجان از نوشابه استفاده کنید. در هر مرحله که نوشابه را اضافه میکنید، حتماً طعم کشک بادمجان را بچشید تا بدانید چه مقدار نوشابه کافی است. فقط حواستان باشد در این مرحله از نوشابه بیش از حد استفاده نکنید که طعم کشک بادمجان تغییر نکند و بدمزه شود.
مواد ترش
یکی دیگر از راههای رفع شوری کشک بادمجان استفاده از مواد ترش است. به طور کلی طعم ترش در مقابل طعم شور قرار دارد. وقتی کشک بادمجان شما شور شد، میتوانید از ماده شوری مثل آبلیمو استفاده کنید. برای این کار کمی آب لیمو را به کشک بادمجان اضافه کنید. سپس آن را بچشید تا بیش از حد ترش نشود. تا جایی آبلیمو را اضافه کنید که شوری کشک بادمجان گرفته شود.
روشهای جالب برای رفع شوری کشک بادمجان
در این قسمت میخواهیم چند مورد از روشهای بسیار جالب برای رفع شوری کشک بادمجان را به شما آموزش دهیم. در ابتدا میخواهیم درباره فواید سیب زمینی صحبت کنیم. سیب زمینی فواید بسیار زیاد دارد. اما جالب است بدانید یکی از آنها رفع شوری کشک بادمجان است. سیب زمینی خواص بسیار زیادی دارد و در بسیاری از غذاها برای رفع انواع مشکلات استفاده میشود. اما برای کشک بادمجان صرفاً برای رفع شوری مورد استفاده قرار میگیرد.
استفاده از سیب زمینی
شما میتوانید یک عدد سیب زمینی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. سپس آن را داخل کشک بادمجانی که در حال جوشیدن است، بیاندازید. چند لحظه اجازه بدهید تا سیب زمینی با کشک بادمجان بپزد. توجه کنید پس از چند دقیقه حتماً سیب زمینی را از داخل کشک بادمجان خارج کنید. قبل از اینکه سیبزمینی شما له شود و کاملاً بپزد باید آن را خارج کنید.
استفاده از قند
از دیگر مواردی که بسیار جالب است و برای رفع شوری کشک بادمجان از آن استفاده میشود، استفاده از قند است. شما میتوانید یک عدد حبه قند را روی قاشق بگذارید. سپس قاشق را به آرامی داخل کشک بادمجان فرو ببرید. اما باید حواستان باشد قند نباید داخل کشک بادمجان حل شود. تا زمانی که کمی قند نرم شود، قاشق را داخل ظرف نگه دارید و سپس آن را خارج کنید.
استفاده از خامه
یکی دیگر از روشهای جالب برای رفع شوری کشک بادمجان استفاده از خامه است. این نکته حتما برای شما جالب است. اما خامه این خاصیت را دارد که شوری کشک بادمجان را بگیرد. بنابراین شما مقداری خامه را با آب مخلوط کنید و آن را به کشک بادمجان اضافه کنید. این کار تا حد زیادی شوری را از بین میبرد. توجه داشته باشید در استفاده از خامه نیز زیاده روی نکنید که طعم غذا تغییر نکند.
نان خشک
آخرین و هفتمین روش برای رفع شوری کشک بادمجان استفاده از نان خشک است. حتماً در خانه همه افراد نان خشک پیدا میشود. پس شما هم یک تکه نان خشک را زمانی که کشک بادمجان در حال جوشیدن است، درون ظرف بیندازید. فقط توجه کنید نان خشک را هم باید مانند حبه قند و سیب زمینی از داخل ظرف خارج کنید بعد. از چند دقیقه که نان در حال نرم شدن بود، آن را از داخل ظرف بیرون بیاورید.
سخن پایانی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله سعی کردیم روشهای رفع شوری کشک بادمجان را به شما آموزش دهیم. روشهای بسیار زیادی برای رفع شور شدن کشک بادمجان وجود داشتند. اما ما سعی کردیم مهمترین و سریع ترین روشها را انتخاب کرده و به شما آموزش دهیم. حتما سعی کنید این نکات را در دفتر آشپزی خود یادداشت کنید تا همیشه آنها را به همراه داشته باشید همچنین به این موضوع توجه کنید اگر از هر کدام از این روشها استفاده میکنید، حتما غذا را در نهایت تست کنید و مطمئن شوید که شوری کشک بادمجان از بین رفته است. همچنین در استفاده از این مواد برای رفع شوری زیاده روی نکنید. هر کدام از آنها به اندازه معقول قابل استفاده هستند و تا حد نیاز باعث رفع شوری میشوند. اگر از این مواد بیش از اندازه استفاده کنید طعم غذایتان به کلی تغییر میکند. امیدواریم از این آموزشها لذت کافی را برده باشید و این آموزشها برای شما مفید واقع شده باشند.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir