روش اول
بعد از اینکه مرغ را به تکههای دلخواه قسمت کردید، باید آنها را مزه دار کنید. میتوانید از ترکیب پیاز رنده شده به همراه کمی نمک و زعفران و آبلیمو مزه دار استفاده کنید. میتوانید این مواد را لایه لایه چیده و بعد بر رویش کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا به آرامی دم بکشد. بهتر است مرغ را با حرارت بسیار پایین بپزیم.
روش دوم
استفاده از پیازهای خلالی و برگ بو هم در آب مرغ در حال پخت، میتواند بسیار موثر باشد اما ممکن است در برخی موارد برگ بو در دسترس نداشته باشید.
روش سوم
علاوه بر پیاز و برگ بو که در بالا به آن اشاره کردیم، یکی از ساده ترین روشها برای طبخ مرغ این است که آن را با آب کم و به همراه کمی هویج بپزید. البته با این کار کمی رنگ مرغ ما زرد میشود .
روش چهارم
این مساله را در نظر داشته باشید که هرچه مرغ را با آب کمتری بپزید، خوشمزه تر میشود. بعضی از محبوب ترین و موثر ترین ادویه هایی که میتوانید برای پختن مرغ از آنها استفاده کنید، میخک و زنجبیل و دارچین است. همان طور که میدانید، ترکیب سیب و دارچین یک جفت شگفت انگیز است و حتی میتوانید به مرغ کمی سیب نیز اضافه کنید. اگر میخواهید مرغ شما زودتر بپزد و همین طور رنگ آن روشن تر باشد، کمی سرکه نیز به قابلمه اضافه کنید.
روش پنجم
از شب قبل، بر روی تکههای مرغ کمی نمک بپاشید. مرغها را در آبکش قرار داده و اجازه دهید تا در یخچال استراحت کند. میبینید که بعد از چند ساعت، آب اضافی آن خارج میشود. قبل از آماده سازی مرغ برای پختن، حتما تکههای مرغ را بشویید و سپس با کمی کره تفت دهید تا مزه دار شود. میتوانید به آن کمی آب هم اضافه کنید تا بهتر بپزد. البته اگر تکههای مرغ کوچک و نگینی باشد، با همان تفت دادن میپزد.
روش ششم
خواباندن مرغ در سرکه و آبلیمو و همین طور زردچوبه، میتواند به شدت برای رفع بوی نامطبوع آن موثر باشد. در نظر داشته باشید که با استفاده از زردچوبه، مرغ شما زرد و در صورت استفاده از سرکه، مرغ شما سفید تر میشود.
روش هفتم
هنگام خواباندن مرغ، میتوانید به جای پیاز از سیر رنده شده فراوان استفاده کنید. البته نمی توانید این روش را برای همه غذاها استفاده کنید.
روش هشتم
اگر میخواهید مرغ را سرخ کنید، کمی زنجبیل به آن اضافه کنید. زنجبیل بسیار مقوی است و میتواند طعم فوق العاده ای به مرغ شما بدهد.
روش نهم
اگر میخواهید مرغ را کباب کنید یکی از پیشنهادهای ویژه ما به شما استفاده از علف معطر کباب است.
سخن پایانی
امیدواریم با دانستن این ترفندها به آشپزی خودتان تنوع داده و از این پس با خیال راحت مرغهای خوشمزه بپزید و دیگر نگران بوی زهم آن نباشید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir