1- میتونید بعد از برش زدن میوهها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوهها میشه.
2- برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید.
3- بهتره هر میوه ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه.
4- برشهای پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه.
5- اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه.
6- بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید.
7- پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید.
8- دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.
9- مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.
10- به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید.
11- میتونید از این شربت استفاده کنید و میوهها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوهها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوهها رو قرمز میکنه!
شربت: 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه.
⇠ برای خرد کردن میوه خشک، ابتدا آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید؛ سپس با چاقویی که آن را در آب داغ فرو کرده اید، خرد کنید.
12- برای خشک کردن میوه اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقهها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه. برشهای میوه رو داخل سینی فر بچینید. میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید. البته بهتره برای همه این میوهها این کارو انجام بدید.
13- سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید. بسته به ضخامت میوهها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست. مرتب میوهها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید.
⇠ یه روش دیگه برای خشک کردن میوهها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست. سینی میوهها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوهها کاملا خشک بشه.
.
منابع:
.https://www.beytoote.com
.http://iranbanou.com