مقداری آب درون قابلمه بریزید و اجازه بدهید جوش بیایند و زمانی که جوش آمد سیب زمینیهای خلالی را داخل آب جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آبکش کنید. بعد از آبکش کردن روی آن آب سرد بریزید و بگذارید آب آن خارج شود و بعد در روغن فراوان سرخ کنید در این روش نیازی به طلایی شدن سیب زمینیها نیست زودتر میپزند البته اگر دوست داشتید هم میتوانید بیشتر سرخ کنید.
با این روش سیب زمینی سرخ کرده پفکی آماده کرده اید و یکی از بهترين روش سرخ كردن سيب زمينی است.
نکاتی برای طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده :
1. برای سرخ کردن سیب زمینیها روی هم نباشند تا بهتر سرخ شوند.
2. برای جلوگیری از نرم شدن سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینیها را بیشتر از 5 دقیقه داخل آبجوش قرار ندهید.
طرز خلال كردن سيب زميني:
1. برای این نوع سرخ کردن سیب زمینی باید خلالهای سیب زمینی درشت باشند اگر نازک کنید سیب زمینیها نرم و له میشوند.
2. بهتر است سیب زمینی را از هر طرف سه یا چهار قسمت کنید این میزان برش برای سیب زمینیهای متوسط است. .
منابع:
.https://portal.hoonel.com