خورشت قیمه مجلسی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مقدار لپه برای هر نفر در خورشت قیمه چقدر است؟

مقدار لپه‌ای که می‎‌توانید در خورشت قیمه به ازای هر نفر استفاده کنید 4 تا 5 قاشق غذاخوری خواهد بود. البته این مقدار کاملا به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید حدود 1 قاشق غذاخوری بیشتر نیز به این تعداد اضافه کنید.

 

خورشت قیمه چقدر کالری دارد؟

میزان کالری قیمه بستگی به میزان روغن و سایر افزودنی‌های خورشت دارد اما به طور متوسط هر یک فنجان خورشت قیمه حدود 200 کالری دارد.

 

بهترین گوشت برای خورشت قیمه چیست؟

بهترین نوع گوشت برای خورشت قیمه گوشت مغز ران گوساله یا گوشت سردست گوسفندی است. البته نوعی که با گوشت مرغ درست می‌شود هم محبوب است.

طرز تهیه خورشت قیمه

قیمه بعد از قورمه سبزی یکی از شناخته‌شده‌ترین خورشت ایرانی است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت قیمه را به شما آموزش دهیم و برخی از فوت‌و‌فن‌های تهیه قیمه را به شما آموزش دهیم.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 3 ساعت
  • زمان کل 3 ساعت 30 دقیقه

 

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت
  • 5 عدد لیمو عمانی
  • 3 عدد سیب زمینی بزرگ
  • 2 عدد پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • 1 پیمانه لپه

دستور العمل‌

  • ابتدا پیازها را شسته و سپس به صورت ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
  • لپه را بشویید و گوشت‌هایی که به صورت خورشتی خرد شده‌اند را با پیاز و لپه تفت دهید.
  • هنگامی که در حال تفت دادن هستید، مقداری فلفل و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید.
  • همین کار باعث می‌شود رنگ گوشت تغییر کند، مقداری آب روی آن ریخته و بگذارید با شعله ملایم بپزد.
  • بعد از حدودا یک ساعت لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کرده و درون خورشت بیاندازید.
  • در این مرحله زیر خورشت را کم کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و جا بیافتد.
  • در انتهای پخت خورشت قیمه مقداری نمک و رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
  • هنگامی که خورشت به روغن افتاد و مواد خورشت کاملا پختند، شعله گاز را خاموش کنید.
  • حالا سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و با روغن درون ماهی‌تابه سرخ کنید.
  • می‌توانید سیب‌زمینی سرخ شده را درون خورشت بریزید و سپس آن را سرو کنید و یا بعد از ریختن خورشت در ظرف مدنظر سیب زمینی را به صورت تزئینی روی خورشت قرار دهید.
  • همچنین برخی از دارچین برای عطر دادن به خورشت قیمه استفاده می‌کنند که این مساله کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانید مقدار دارچین را بر روی ظرف خورشت بریزید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت