مواد لازم برای تهیه دمپختک باقالی
- باقالا زرد خشک: 2 پیمانه
- برنج: 400 گرم
- پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ
- زرد چوبه: 1 قاشق غذا خوری
- کره یا روغن: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه دمپختک باقالی
برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنجها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.
تابه مناسبی انتخاب کنید و بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالیها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالیها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد 3 لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالیها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.
پیازهای خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیازها اضافه کنید.سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.
نکته برای بهتر جا افتادن دمپختک
- برای جلوگیری از سوختن کره باید در ابتدای کار روغن به آن اضافه کنید.
- برای جلوگیری از وا رفتن باقالی قبل از پختن آن را تفت دهید.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com