خورشت کرفس (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

راز خوشمزه شدن خورشت کرفس چیست؟

یکی از مواردی که باعث خوشمزه شدن خورش کرفس می‌شود وجود آبغوره است اگر در خانه آبغوره ندارید می‌توانید از پودر لیمو عمانی و یا آبلیمو استفاده کنید اما در مقدار آن توجه کنید تا خورشت را بیش از حد ترش نکنید.

 

لعاب‌دار شدن خورشت کرفس چگونه است؟

برای لعاب دار کردن خورشت توصیه می‌کنیم؛ سبزی خورشت (بجز ساقه کرفس) باید کاملا ریز باشد و به خوبی با روغن تفت دهید و اجازه دهید تا خورشت زمان نسبتا زیادی را بر روی شعله کم بپزد تا کاملا لعاب بیاندازد. توجه کنید تمام خورشت‌های ایرانی به زمان زیادی برای طبخ نیاز دارند بنابراین این نکته را فراموش نکنید. همچنین وجود گوشت تازه گوسفندی نیز در لعاب‌دار شدن غذا نقش بسیار مهمی دارد. برخی استفاده از آرد سرخ کرده را توصیه می‌کنند که من این راهکار را برای خورشت توصیه نمی‌کنم زیرا ممکن است طعم غذا را عوض کند.

 

ترکیب سبزی خورش کرفس چگونه است؟

سبزی خورشت کرفس شامل یک بوته کرفس (برگ کرفس را خرد کنید) و 500 گرم نعناع و جعفری خواهد بود. و با برش زدن ساقه‌های کرفس برای خورشت استفاده کنید. نحوه استفاده از سبزی خورشت را در طرز تهیه خورشت کرفس که در ادامه قرار داده شده است دنبال کنید.

طرز تهیه خورشت کرفس

خورش کرفس یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا گوساله و بعضا گوشت مرغ، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان نسبتا زیادی لازم است.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 3 ساعت
  • زمان کل 3 ساعت 30 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت خورشتی خرد شده
  • 1 بوته کرفس
  • 500 گرم نعناع و جعفری
  • 5 تا 6 قاشق غذاخوری آبغوره
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (به دلخواه)
  • 1 عدد پیاز

دستور العمل‌

  • پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود.
  • گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.
  • زردچوبه و کمی فلفل به گوشت اضافه کنید.
  • سه تا چهار پیمانه آب به گوشت اضافه کنید تا بپزد.
  • کرفس را کاملا بشویید و در اندازه‌های دو سانتی‌متری خرد کنید.
  • نعناع و جعفری را با مقدار کمی روغن سرخ کنید.
  • کرفس را به نعناع و جعفری اضافه کنید و با هم کمی تفت دهید.
  • زمانی که گوشت نیم‌پز شد کرفس و نعناع و جعفری را اضافه کنید.
  • نیم ساعت آخر پخت آبغوره و زعفران را اضافه کنید تا خورشت جا بیافتد.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت