فوتوفنهای تهیه باقالی پلو با ماهیچه
برای اینکه بوی گوشت را بهتر بگیرید توصیه میکنیم از دارچین و یا چوب دارچین برای طبخ ماهیچهها استفاده کنید، تا غذای خوشبوتری داشته باشید.
باقالی پلو با گوشت گوسفندی بسیار خوشمزهتر خواهد بود. اما در مجموع این غذا با گوشت گردن و ماهیچه بیشتر تهیه میشود و مجلسیتر خواهد بود. البته میتوانید این غذا را با مرغ هم تهیه کنید.
سبزی باقالی پلو چیست؟
سبزی باقالی پلو شامل: شوید، سیر، پیاز و باقالی است. معمولا در خانه از شوید خشک استفاده میشود البته برای اینکه طعم و مزه غذا بهتر شود توصیه میکنیم از شوید تازه استفاده کنید.
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
باقلاپلو یا در بیان روزانه باقالیپلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولا در جشنها و مهمانیها از آن استفاده میشود و البته در مهمانی آن را با گوشت بر سرسفره میآورند و به آن «باقالیپلو با گوشت» میگویند؛ این غذا با گوشت ماهیچه طعم و مزه بهتری خواهد داشت و هواداران زیادی دارد.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 2 ساعت
- زمان کل 2 ساعت 30 دقیقه
- تعداد 5 نفر
مواد لازم
- 4 پیمانه برنج
- 500 گرم ماهیچه
- 1 پیمانه باقالی سبز
- 4 قاشق غذاخوری شوید خشک
- 5 حبه سیر
- 4 عدد پیاز
- 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
-
ابتدا ماهیچهها را به خوبی بشویید سپس پیازها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و کره تفت دهید.
-
حالا ماهیچهها را اضافه کنید، حرارت گاز را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و ده دقیقه اجازه دهید گوشت بپزد و پس از ده دقیقه گوشت را پشت و رو کنید.
-
3 عدد سیر را خرد کنید و اضافه نمایید. کمی فلفل سیاه و کمی زردچوبه روی ماهیچه بریزید، حالا 1 چوب دارچین داخل غذا بیاندازید سپس چند لیوان آب به طوری که روی ماهیچهها را بپوشاند به غذا اضافه کنید، با حرارت کم به مدت 3 ساعت اجازه دهید ماهیچهها بپزند و نرم شوند و آب غذا کشیده شود.
-
برنج را شسته و همراه چند لیوان آب، کمی روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد. سپس برنج را با آب ولرم آبکش کنید.
-
برنج را تا حدی بپزید که وقتی دانه برنج را بین دو انگشت فشار میدهید مغزش کمی خام و اطراف آن نرم باشد.
-
باقالیها را تمیز کنید و پوست آن را دور بریزید و لپههایش را از هم جدا کنید سپس چند ساعت لپههای باقالی را خیس دهید.
-
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و لپههای باقالی را همراه با 2 عدد سیر خرد شده، نمک و فلفل تفت دهید.
-
پس از اینکه باقالیها کمی نرم شدند شوید و برنج آبکش شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
-
ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید، مخلوط برنج و باقالی را داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند.
-
سپس حرارت را کم کنید و 1 لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بدهید و دم کنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com