درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر میرسد برگهای آن مانند قلب نوک تیز و برنگ سبز روشن مایل به زرد میباشد . گلهای زردآلو درشت و برنگ سفید متمایل به قرمز است . میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان میرسد. هسته زردآلو صاف ، قهوهای و یبضی شکل است در داخل هسته مغز آن قرار درد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ میباشد .
فواید زرد آلو
1)تصفیه کننده خون است
2)عروق را باز میکند
3)ملین است
4)بوی بد دهان را رفع میکند
5)تب بر است
6)بعلت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است
7) ورم مفاصل را برطرف میکند
8) ضد نرمی استخوان است
9)برای قلیایی کردن بدن مفید است
مضرات استفاه از زرد آلو
زردآلو بطور کلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است . افراد سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن احتراز کنند . همیشه باید زردآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آنرا نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آنرا آن آسان میسازد .
طریقه مصرف زرد آلو
تصفیه کننده خون است. عروق را باز میکند . ملین است . بوی بد دهان را رفع میکند. تب بر است . به علت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است . التهاب مفاصل را برطرف میکند. ضد نرمی استخوان است . برای قلیایی کردن بدن مفید است. همچنین : • زردآلو به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک ، برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است. • زردآلو، خنک و اشتها آور است. • زردآلو، باعث رفع تشنگی و عطش میشود. • برای رفع یبوست و بواسیر مفید است. • مصرف برگه زردآلو سبب هضم غذا میشود و از یبوست جلوگیری میکند. برای مصرف برگه ، ابتدا آن را با آب بشویید . سپس آن را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند. سپس یک دانه لیموترش در آن بیندازید و صبح ناشتا ، برگه خیس خورده را همراه با آب آن میل کنید که برای رفع یبوست بسیار مفید است. • حرارت درونی بدن را پایین میآورد. برگه زردآلو باعث هضم غذا میشود و برای یبوست مفید است
.
منبع: دکتر ساینا | https://www.drsaina.com