نکات اصلی برای نگهداری از پیازداغ در فریزر
استفاده از پیاز با کیفیت
برای تهیه پیاز داغ که میخواهید آنرا به مدت طولانی نگهداری کنید حتما باید از پیازهای کاملا سالم و با کیفیت استفاده کنید. اگر داخل پیاز نرم است و بوی نامطبوعی دارد از آن استفاده نکنید، چون پس از گذشت مدتی پیاز داغ خراب میشود.
خرد کردن و جوشاندن پیاز
پیازها را در ابعاد و اندازههای دلخواه خرد کنید. در یک قابلمه جادار به میزان کافی آب جوش بیاورید. پیازهای خرد شده را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شود.( نباید له شود) پیازها را داخل آبکش ریخته و رویش آب سرد بگیرید.
خشک کردن پیاز
بعد از خارج شدن آب پیازها، آنها را روی یک پارچه آشپزخانه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود. یک تابه یا قابلمه نچسب و بزرگ را روی حرارت قرار داده و بعد از آنکه داغ شد به میزان کافی روغن سرخ کردنی در آن بریزید. به دلیل جوشاندن، پیاز خیلی روغن را به خود جذب نمی کند اما نمی توانید با روغن کم هم به نتیجه دلخواه برسید. اجازه دهید تا روغن داغ شود.
سرخ کردن پیاز
مقدار کمی از پیاز را با نمک و زردچوبه سرخ کنید. بلافاصله پس از آماده شدن آن را از روغن خارج کنید تا نسوزد. پیاز سرخ شده را در یک آبکش فلزی یا بر روی یک حوله کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. این پیاز را میتوانید در یخچال و یا فریزر نگهداری کنید. پیاز داخل یخچال باید در ظرف در بسته باشد.
ظرف مناسب فریز کردن
برای منجمد کردن پیاز در فریزر حتما کیسه زیپ دار استفاده کرده و آن را با یک نی هواگیری کنید. روش هایی که ذکر کردیم، شما را به پیاز داغ چیپسی میرساند. اگر میخواهید پیاز داغ شما قهوه ای و به هم چسبیده باشد و برای آش رشته مناسب باشد، نیازی نیست تا آن را از قبل بجوشانید بلکه باید ابتدا بدون روغن، پیاز را با کمی نمک در قابلمه تفت دهید تا کمی سبک شود و سپس به آن روغن اضافه کنید. برای این نوع پیاز داغ، نیازی به گرفتن روغن نیست.
.
تا چه زمانی میتوان پیاز داغ را در فریز نگهداری کرد؟
نهایتا تا 6 ماه. البته بهتر است هر 2 ماه یک بار، به اندازه مصرف پیاز داغ تهیه کنید. اگر از پیاز داغ آماده استفاده میکنید، حتما به تاریخ تولید و انقضا روی بسته بندی توجه کنید.
دلیل کپک زدن پیاز داغ چیست؟
رایج ترین دلیل کپک زدن پیاز داغ، آلوده بودن ظرف و یا عرق کردن پیازهای سرخ شده است. حالا چاره چیست؟
اول اینکه از ظروف کاملا خشک و تمیز استفاده کنید.
دوم اینکه ظرف را به همراه درب آن ، در فریزر سرد کرده و سپس پیازهای سرخ شده ای که کاملا سرد شده را داخل آن بریزید و در ظرف را سفت ببندید. هنگام برداشتن از پیاز داغ از قاشقهای تمیز و خشک استفاده کنید.
تهیه و نگهداری سیر داغ
این روش را میتوانید برای سیر نیز استفاده کنید. در نظر داشته باشید که سیر خیلی سریع میسوزد و باید مراقب باشید. توجه داشته باشید که روش سرخ کردن و نگهداری سیر تفاوتی نداردف فقط باید سیر داغ را با حرارت ملایم تری درست کنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir