آماده کردن ادویه کاری

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

ادویه کاری در طرز تهیه غذاهایی همچون سوپ جو قرمز و بریانی عربی و بسیاری دیگر از غذاهای ایرانی و فرنگی به کار می‌رود. و باعث ایجاد طعم و مزه جالبی در غذاهای مختلف می‌گردد.

• مواد اولیه ادویه کاری :

⇠ زرد چوبه : 1 قاشق غذاخوری

⇠ فلفل سیاه : 1/5 قاشق چای خوری

⇠ زیره سبز : 1/5 قاشق چای خوری

⇠ خردل سیاه : 1 قاشق چای خوری

⇠ تخم گشنیز : 5 قاشق غذاخوری

⇠ جوز هندی : 1 قاشق چای خوری

⇠ زنجبیل : 1 قاشق چای خوری

⇠ زیره سیاه : 1 قاشق چای خوری

⇠ پودر تخم شنبلیله : 1 قاشق چای خوری

⇠ برگ کاری خشک شده : چند عدد

⇠ فلفل پاپریکا : 1 قاشق چای خوری

⇠ فلفل قرمز : 1 قاشق چای خوری (در صورت تمایل)

.

• طرز تهیه ادویه کاری :

⇠ برای تهیه ادویه کاری ابتدا همه مواد را به وسیله آسیاب به صورت پودر در می‌آوریم، آنها را در ظرفی باهم مخلوط کرده و تفت کمی به آن‌ها می‌دهیم سپس در یک ظرف شیشه ای می‌ریزیم در آن را محکم می‌بندیم و در جای خشک و خنک نگه داری می‌کنیم.

⇠ ادویه کاری برای غذاهایی مناسب است که دوست دارید تند باشند و همچنین برای تهیه غذاهای هندی نیز مناسب است. این ادویه از ترکیبات، ادویه‌های مختلفی درست می‌شود. رنگ این ادویه کاری بستگی به مقدار ترکیبات آن دارد یکی از اصلی ترین مواد موجود در ادویه کاری فلفل قرمز است که دمای بدن را افزایش می‌دهد و با افزایش میزان سوخت و ساز بدن به سوختن کالری و چربی‌ها نیز کمک می‌کند.

⇠ اگر از فلفل قرمز استفاده شود پودر کاری ما تن قرمزی بیشتری دارد و اگر از زرد چوبه نسبت به باقی ادویه‌ها بیشتر استفاده کنید رنگ پودر کاری ما به زردی می‌زند. میزان مواد ادویه کاری بستگی به نظر شما همراهان گرامی دارد، بهتر است پودر کاری آماده شده را در فریزر نگه داری کنید تا رنگ و عطر خود را حفظ و زود از دست ندهد.

.

منابع:
. https://arga-mag.com

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت