از اسپرسو ایتالیایی گرفته تا مراسم سنتی قهوه ترک، در این مقاله قصد داریم تا شما را با فرهنگ قهوه خوری و کافه نشینی در کشورهای مختلف آشنا کنیم. ببینید که مردم دنیا چطور قهوه خود را مینوشند.
.
• ایتالیا: اسپرسو (Espresso)
اگر در یک کافه ایتالیایی سفارش قهوه بیرون بر داشته باشید فروشنده احتمالا از این سفارش شما خوشش نخواهد آمد. قهوه اسپرسو در سبک ایتالیایی قهوه بیرون بر است. این نوشیدنی دوست داشتنی در یک فنجان کوچک سرو میشود و معمولا نیز سرپایی نوشیده خواهد شد. همچنین به یاد داشته باشید که در کشور ایتالیا کاپوچینو را فقط صبحها مینوشند، بنابراین اگر قصد سفارش کاپوچینو را دارید در دیگر زمانها به جز صبح به کافه مراجعه نکنید.
.
• ترکیه: قهوه ترک (Türk Kahvesi)
یک ضرب المثل ترکی میگوید که قهوه باید به سیاهی جهنم، به قدرتمندی مرگ و به شیرینی عشق باشد. این نوشیدنی غلیظ را پس از غذا با یک شکلات ترکی در ظروف مسی دسته بلندی به نام جذوه (cezve) مینوشند.
.
• دانمارک: قهوه (Kaffee)
شاید به علت زمستانهای سرد و تاریک ناحیه اسکاندیناوی است که میزان مصرف قهوه در دانمارک یکی از بالاترین مقادیر در دنیا میباشد. حتما باید بدانید که قهوه یک بخش حیاتی از فرهنگ دانمارک است و در هر گوشه ای از شهرها، خصوصا شهری همچون کپنهاگ، کافههای بیشمار و بینظیری وجود دارد.
.
• فرانسه: قهوه با شیر (Café au Lait)
فرانسویها روز خود را با نوشیدن قهوه با شیر داغ آغاز میکنند. لیوانی که در آن قهوه میریزند باید به قدر کافی بزرگ باشد که بتوانند درون آن نان باگت فرانسوی (baguettes) و یا نان کرواسان (croissants) را فرو کنند.
.
• کوبا: قهوه کوبایی (Café Cubano)
فرقی نمی کند که اول صبح باشد یا پس از صرف غذا یا هر موقع دیگری از روز، کوباییها دوست دارند قهوه شان غلیظ و قوی باشد. به عنوان بخش مهمی از فرهنگ اجتماع، کوباییها قهوه را در فنجانهای کوچک و زمانی که در جمع دوستان هستند مینوشند.
.
• عربستان سعودی: قهوه (Kahwa)
در عربستان و دیگر فرهنگهای کشورهای عربی قهوه نوشیدن همراه با آداب و رسوم خاصی انجام میگیرد. مثلا آنها قهوه را ابتدا به بزرگ ترها تعارف میکنند. همچنین در این گونه از کشورها علاوه بر اینکه درون قهوه هل میریزند، آن را با کشمش میخورند که تلخی قهوه را کم میکند.
.
• هلند: قهوه (Kaffe)
قهوههای ارزان و بیکیفت آمستردام را به عنوان قهوه هلندی در نظر نگیرید. قهوه بخشی از فرهنگ مردم در کشور هلند است و کافههای مخصوصی برای سرو آن وجود دارند. قهوه هلند که با نام بکی تروست (Bakkie Troost) هم شناخته میشوند را در هر زمان از روز میتوان نوشید. این قهوهها معمولا سیاه هستند و در کنار شیرینی سرو میشوند.
.
• ایرلند: قهوه ایرلندی (Irish Coffee)
مردم این کشور قهوه ایرلندی را معمولا بعد از شام مینوشند. این قهوه شامل قهوه داغ، شکر و خامه است. قهوه ایرلندی در حقیقت در سال 1940 برای گرم کردن توریستهای آمریکایی در یک شب سرد درست شد و روز به روز به محبوبیتش افزوده شده است.
.
• مکزیک: قهوه در ظرف سفالی (Café de Olla)
اگر دارچین دوست داشته باشید قطعا از طعم این نوشیدنی لذت خواهید برد. این قهوه با چوب دارچین و درون ظروف سفالی لعابدار و سنتی مکزیک سرو میشود. مکزیکیها معتقدند که ظروف سفالی طعم قهوه را بهتر میکنند.
.
• اتیوپی: بونا (Buna)
اتیوپی در حقیقت محل تولد قهوه است. در این کشور مراسم و آداب و رسوم مرتبط با دم کردن و نوشیدن قهوه ممکن است تا دو ساعت نیز طول بکشد. بونا که همان قهوه است، در اتیوپی با نمک یا کره سرو میشود و به آن شکر نمی زنند.
.
• اتریش: ملانگ (Mélange)
این قهوه که در کافههای وین سرو میشود نوشیدنی سنتی اتریش میباشد. ملانگ بسیار شبیه کاپوچینو بوده و ترکیبات آن شامل اسپرسو و شیر گرم است که رویش را با کف و خامه میپوشانند و این وجه تمایز ملانگ با کاپوچینو میباشد.
.
• یونان: فراپه (Frappé)
فراپه یونانی یک نوشیدنی یخی و پر از کف میباشد. ترکیبات آن شامل قهوه آماده، آب سرد، شکر و شیر تغلیظ شده است. این قهوه را بهتر است در کافههای فضای باز بنوشید.
.
منابع:
.http://coffa.ir
.https://lastsecond.ir