کابلی پلو یا قابُلی پَلَو (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم 

  • برنج : 2 پیمانه
  • گوشت گوسفندی : 300 گرم
  • پیاز : 2 عدد
  • سیر : 2 حبه
  • هویج : 2 عدد
  • کره : 50 گرم
  • زعفران : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر : یک قاشق غذاخوری
  • کشمش پلویی : به میزان لازم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه، دارچین و پودر هل : به میزان لازم

 

طرز تهیه کابلی پلو یا قابلی پلو

  • تکه‌های گوشت‌ را با کره سرخ کرده و کنار بگذارید. پیازها را رنده کرده، در تابه دیگری سرخ ‌کنید تا طلایی شود. ادویه، سیر ریز شده و زعفران را با پیاز مخلوط کرده و همه این مواد را به گوشت سرخ شده اضافه کنید تا با 3 پیمانه آب بپزد.
  • پس از یک ساعت، یک پیمانه آب گوشت را با برنج خیس شده بدون آب و نمک بپزید تا دم بکشد. هویج را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس شکر و کشمش را به آن افزوده و حدود یک دقیقه با هم تفت دهید.
  • وقتی برنج پخته شد، هویج و کشمش را روی آن بریزید. می‌توانید تکه‌های خورشت گوشت را جدا کنار ظرف برنج یا زیر برنج گذاشته، آب خورشت را در یک پیاله سرو کنید. از خلال پسته و بادام هم می‌توانید برای تزیین استفاده کرده و درصورت دلخواه آنها را با هویج تفت دهید.
  • در قابلی پلو به ‌جای گوشت گوسفند، از گوشت گوساله یا مرغ هم می‌توان استفاده کرد.

.
منابع:
.https://deltapayam.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت