⇠ دیس پرس یا سلف سرویس دو حالت سرو غذا میباشند. در مرحلهی نخست به میزان بودجه شما وابسته است.
⇠ تنوع غذا و پیش غذا در سلف سرویس زیاد بوده و اغلب فراتر از ظرفیت مهمانان تدارک دیده میشود. ضمن اینکه از هزینه بالاتری هم برخوردار است. دلیل آن نیز به تدارک چند نوع غذا باز میگردد. در حالی که در دیس پرس فقط یک نوع غذا و یک نوع پیش غذا در نظر گرفته میشود.
⇠ در سلف سرویس غذا به مقدار زیادی هدر میرود و مهمانان به علت تنوع بالای غذاها فرصت نمی کنند که از همه شان استقبال نمایند. با توجه به فرهنگ دینی و ایرانی ما باید راهکاری برای جلوگیری از اسراف غذا در نظر گرفته شود.
⇠ چرا که اکثر رستورانها غذاهای دست نخورده را دور میریزند. انجمنهای خیریه پیشنهاد کردهاند که میتوانید غذاهای دست نخورده و بهداشتی را در ظروف بسته بندی نموده و به دست نیازمندان برسانید.
⇠ این گونه از اسراف هم جلوگیری میشود. باقالا پلو و کباب با ذائقهی بیشتر مهمانان هماهنگی دارد. مهمانان بیشتر این غذاها را میپسندند.
.
منابع:
. .https://www.beytoote.com
.https://www.shadito.com
.https://www.kavyab.com
.https://bazmineh.com