راهنمای شیره انجیر

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

⇠ شیره انجیر داروی خوبی برای افسردگی می‌باشد.

⇠ شیره انجیر، از بین برنده زگیل می‌باشد.

⇠ انجیر، قند زیادی دارد. 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می‌دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین‌های C , B , A است.

⇠ انجیر منبع غنی فیبر غذایی می‌باشد. لیگنین یک نوع فیبرغذایی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر وجود دارد و نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد.

⇠ انجیر منبع غنی فیبر غذایی و نیز منبع خوبی از منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین‌های C , B , A است.

⇠ از انجیر می‌توان در رژیم‌های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی ، کم سدیم ، پرفیبر ، کاهش وزن ، دیابتی و حتی رژیم غذایی مدیترانه ای استفاده کرد.

⇠ انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه‌ها بدون کلسترول است.

⇠ 40گرم انجیر تازه یا یک چهارم لیوان از خرد شده‌ی آن، معادل یک واحد میوه است.

⇠ 1.5عد انجیر خشک معادل یک واحد میوه یا 15 گرم کربوهیدرات است که کربوهیدرات آن از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است.

⇠ انجیر، فیبر غذایی بالایی دارد و هر واحد آن 20 درصد نیاز روزانه را تأمین می‌کند که بیش از هر نوع میوه تازه یا خشک می‌باشد.

⇠ انجیر بیش از سایر میوه‌ها املاح دارد. 40 گرم انجیر تازه دارای 244 میلی گرم پتاسیم ( 7 درصد نیاز روزانه ) ، 53 میلی گرم کلسیم ( 6 درصد نیاز روزانه ) و 2/1 میلی گرم آهن ( 6 درصد نیاز روزانه ) می‌باشد.

.

منابع:
.http://www.40chay.com

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت