روش‌های مصرف خرما

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

⇠ شاید در اولین برخورد با این جمله کمی تعجب کنید. مصرف درست خرما؟ بله درست است. مصرف درست خرما.

⇠ با وجود اینکه مصرف خرما پیشینه هزاران ساله بخصوص در کشوری مانند ایران دارد اما هنوز هم برخی مصرف و یا روش‌های مصرف خرما را به خوبی نمی دانند و این موضوع باعث مشکلاتی برای انها شده و می‌شود.

⇠ خرما هم مانند انواع میوه‌های دیگر نوعی میوه است. هر چند اغلب برای جلوگیری از آفت سم زنی به آن نمی شود اما در هر صورت وجود شیره و چسبندگی خرما و الودگی این روزهای هوا کاملا این نکته را باید مشخص کند که خرما هم نیاز به شستشو دارد. متاسفانه هنوز هم بسیاری از مردم خرما را نشسته مصرف می‌کنند و بیماری‌های مختلفی از طریق آلودگی خرما را برای خود به ارمغان می‌آورند.

⇠ ضمن اینکه خرما طبع گرمی دارد و نباید در روز بیش از 5 عدد خرما مصرف شود و اگر مصرف می‌شود باید با مسهل ان یعنی میوه هایی که طبع سرد دارند مصرف شود.

⇠ خرما را می‌توانید با گردو، بادام زمینی و یا بادام هندی مصرف کنید و یا خمیر خرما را با خمیر خیار استفاده کنید. در ضمن بهتر است خرما را به خوبی بجویید زیرا هضم خرما کمی دشوار است و برای افرادی که معده ضعیفی دارند ممکن است مشکل ساز شود و باعث نفخ و حتی بر خلاف طبیعتش باعث بروز یبوست شود.

⇠ امروزه خرما را چه بصورت معمول با صرف صبحانه و یا میان وعده و چه بصورت پخت با انواع غذا‌ها و شیرینی و کیک استفاده می‌کنند. همچنین می‌توان شیره خرما را گرفت و از شیره خرما استفاده کرد. بخصوص افرادی که مشللات معده دارند و خرما بصورت گوشتی و مصرف معمولی خیلی مناسب حال انها نیست می‌توانند اقدام به تهیه شیره خرما و استفاده از شیره خرما بکنند.

⇠ ترکیب شیره خرما، شیره انگور، شیره توت و شیره انجیر به عنوان شیره میکس شناخته می‌شود که معجونی فوق العاده برای افرادی است که دچار کم خونی و فقر آهن هستند.

.

منابع:
.http://khormasiah.com

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت