گردو درخت زیبایی است که ارتفاع آن میتواندبه 20 متر برسد. مغز گردو دارای پروتئین،قند ،آب و ویتامین، املاح معدنی و همچنین مواد چربی است. مقدار فسفر موجود در گردو با ماهی و برنج و حتی تخم مرغ نیز برابری میکند. برگ و پوست گردو مقوی و تصفیه کننده خون است . برگها و پوست آن بخصوص بخاطر مادهءتلخ و تانن آن در مداوای بیماریهای جلدی و خنازیر مفید واقع میشوند .
فواید برگ گردو
ضد درد، ضد کرم، ضد چسبندگی پلاکت ها، ضد میکروب، ضد سرطان، ضدسم، ضد ویروس تبخال، ضدورم، ضد اکسیدان، ضد رادیکالهای آزاد، ضد عفونی کننده، ضد تومور، ضد ویروس، افزایش دهندهی قوای جنسی، قابض، ضد کاندیدیا، هضم کننده، ادرار آور، ضد قارچ، به عنوان رنگ مو، بند آورندهی خون ریزی، علف کش و حشره کش .
مضرات استفاه از برگ گردو
مصرف پوست و برگ سبز گردو برای کاهش قندخون، موجب تخریب کبد میشود
طریقه مصرف برگ گردو
تهیه دم کرده: بر روی حدود 2 گرم برگ خرد شده، یک لیوان آب سرد ریخته و تا حد جوش میرسانیم؛ سپس 5 تا 10 دقیقه بدون جوشیدن صبر میکنیم و محلول را صاف میکنیم و صاف شده را میل میکنیم. این مقدار مصرف میتواند تا سه بار در روز تکرار گردد. این جوشانده خوراکی میتواند به عنوان ضد اسهال و یا به طور موضعی برای تسکین مشکلات پوست نیز مصرف شود.
خاصیت دیگر برگ گردو، کاهش قند خون است که برای این منظور، میتوان از جوشانده، 3 تا 7 گرم در روز(بهتر است در دو نوبت تقسیم شود) به طور خوراکی استفاده کرد.
برای تهیهی محلول برای شست و شوی پوست: بر روی 5 گرم برگ خرد شدهی گردو، 200 میلی لیتر آب ریخته و برای مدت 5 دقیقه، جوشانده شود، سپس محلول را صاف نموده و پس از سرد شدن به طور موضعی مصرف میکنیم.
.
منبع: دکتر ساینا | https://www.drsaina.com