تخم هویج

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

تخم هویج میوه‌های قهوه ای روشن , تخم مرغی شکل و فشرده شده ای است که سطحی ناصاف دارای برجستگیهای بال مانند دارد . هر بال میوه دارای دندانه یا ریشک‌های سفید رنگ است . این میو ه‌ها متعلق به گیاه هوج با نام علمی:Daucus carota L. از تیره چتریان (Umbelliferae) است که بوئی مطبوع دارد . هویج گیاهی است علفی دارای ریشه‌های راست ودوکی شکل برنگ زرد یا زرد کاهی که به علت خو راکی بودن ریشه هایش در سطوح وسیع و در نقاط مختلف ایران کشت می‌گردد .

.

فواید تخم هویج

تخم هویج بعنوان مدر , ملین و ادویه مصرف سنتی دارد

.

مضرات استفاه از تخم هویج

البته با تمام خواص زیادی که هویج دارد مصرف آن نباید زیاده روی کرد دیده شده آنهائیکه هویج زیاد مصرف می‌کنند رنگ پوست و چشم آنها زرد می‌شود که البته خطری ندارد چون اگر چند روز هویج مصرف نکنند دوباره پوست و چشم به رنگ طبیعی خود برمی گردند .

.

طریقه مصرف تخم هویج

تخم هویج را به مقدر یک قاشق غذا خوری در یک لیوان آب جوش ریخته و آنرا بمدت 5 دقیقه دم کنید . این دم کرده اثر نیرو دهنده، اشتها آور و مدر ، زیاد کننده شیر خانم‌های شیر ده می‌باشد.

.

منبع: دکتر ساینا | https://www.drsaina.com

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت