راز سرخ کردن بادمجان با روغن کم
استفاده از نمک
این روش یکی از رایج ترین روش هاست. ابتدا بادمجانها را خوب شسته و سپس روی آنها نمک بپاشید. میتوانید حتی بادمجانها را در محلول آب نمک استراحت دهید. قبل از سرخ کردن کمی بادمجانها را آب کشیده و به خوبی خشک کنید. ناگفته نماند که با این روش تلخی احتمالی بادمجان نیز از بین میرود.
استفاده از تخم مرغ
این روش را در اغلب رستورانها به کار میبرند. شما برای سرخ کردن بادمجان هایتان به سفیده تخم مرغ نیاز دارید. ابتدا سفیده تخم مرغ را به خوبی بزنید. سپس تکههای بادمجان را به خوبی در آن بغلتانید و سرخ کنید. نیازی نیست نگران بوی تخم مرغ باشید چون هیچ اثری از آن روی بادمجان نمی ماند. البته نباید در مصرف سفیده زیاده روی کنید. فقط روی بادمجان مالیده شود.
استفاده از ماست
یکی از بهترین روشها برای سرخ کردن ورقههای بادمجان استفاده از ماست است. شاید برایتان عجیب باشد اما اگر یک ساعتی بادمجانها را با ماست آغشته کرده و در یخچال استراحت دهید میتوانید خیلی راحت آنها را سرخ کنید. توجه داشته باشید که قبل از سرخ کردن بادمجان ها، باید ماست اضافی را از رویش بردارید. اگر بادمجان را به این روش تهیه کنید روی آن کاملا طلایی میشود و برای دورچین خورش هایی مثل خورشت قیمه بادمجان مناسب تر است.
سرخ کردن بادمجان در فر
اگر به دنبال تهیه بادمجان سرخ شده رژیمی هستید کافی است به سراغ فر بروید. ابتدا بادمجانها را شسته و برش بدهید. سپس به کمک یک قلمو روی آنها را روغن مالی کنید و اجازه دهید تا در سینی فر یا ماکروفر 10 دقیقه ای بماند. باید بعد از این مدت بادمجانها را برگردانید تا سمت دیگرش هم کاملا سرخ شود.
خشک کردن آب بادمجان
اگر دقت کرده باشید دلیل اصلی جذب روغن بادمجان بافت آبدار آن است. پس اگر کمی آب خود را از دست بدهد روغن کمتری برای سرخ کردن آن مورد نیاز است. برای این منظور به راحتی بادمجانها را 5 دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا کمی آب آن تبخیر شود. هنگام سرخ کردن متوجه میشوید که نسبت به قبل از روغن کمتری استفاده کردید.
آبپز کردن بادمجان
یکی دیگر از روشهای رژیمی تهیه بادمجان این است که تکههای بادمجان را ابتدا بشویید و خشک کنید. سپس آنها را در ماهیتابه بچینید و کمی رویش نمک بپاشید. سپس حدود نصف استکان آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا بپزد. میبینید که در واقع با این روش نیز میخواهیم آب اضافی بادمجان را خارج کنیم.بعد از نرم شدن بادمجانها کافی است کمی روغن اضافه کنید و آن را به راحتی سرخ کنید. این روش برای کشک بادمجان و حلیم بادمجان در صورتیکه تمایلی به استفاده از بادمجان کبابی نداشته باشید، مناسب است.
جوشاندن بادمجان ها
تاثیر آب و نمک که خاطرتان هست؟ علاوه بر خیساندن در آب نمک میتوانید حتی 4 دقیقه بادمجانها را در آب نمک جوشیده بجوشانید. سپس بلافاصله از آب جوش خارج کرده و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس میتوانید بادمجانها را به راحتی سرخ کنید.
سرخ کردن با حرارت بالا
یکی از روشهای محبوب افراد عجول نیز مغز پخت کردن و سرخ کردن همزمان بادمجان است! به این شکل که بادمجانها را در تابه ای که در آن روغن ریخته اید بچینید و سپس در آن را قرار دهید و حرارت را بالا ببرید. در واقع با این کار هم زیر بادمجانها سرخ شده و هم مغز پخت میشود. باید توجه کنید که این روش را با دقت به کار ببرید. چرا که لحظه ای غفلت ممکن است باعث سوختن بادمجانها شود. و حتما در این روش بادمجانها خیلی نازک نباشند.
نکته پایانی
در آخر اینکه به شما پیشنهاد میدهیم همیشه از بادمجان تازه استفاده کنید و در صورت تمایل به سرخ کردن حتما از روغنهای مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر به هر دلیلی بادمجانهای شما روغن زیادی داشت قبل از اضافه کردن به فذا میتوانید آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب شود. هرگز بادمجان سرخ شده سرد را میل نکنید چرا که موجب دل درد میشود.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir