اد هریس (Ed Harris)، بازیگر باسابقه سینما، از احساس فریب‌خوردگی و ناامیدی خود بابت ایفای نقش در فصل اول سریال «داتون رنچ» (Dutton Ranch) پرده برداشت و تأکید کرد که وعده‌های اولیه سازندگان درباره اهمیت شخصیت او در این مجموعه محقق نشده است.

دو ماه پس از پخش فصل اول سریال «داتون رنچ» که اسپین‌آفی از مجموعه محبوب «یلوستون» (Yellowstone) محسوب می‌شود، اد هریس که در نقش دامپزشکی به نام اورت مک‌کینی (Everett McKinney) ظاهر شده است، از وضعیت خود در این پروژه انتقاد کرد. این بازیگر که سابقه درخشانی در آثاری نظیر «نمایش ترومن» (The Truman Show) دارد، در گفتگو با نشریه ورایتی (Variety) در تاریخ ۲۰ جولای اظهار داشت که پیش از امضای قرارداد، مذاکرات مفصلی درباره مسیر فصل و جایگاه شخصیتش انجام شده بود. او گفت: به من گفته شده بود که یکی از چهار شخصیت اصلی سریال هستم، اما در عمل چنین چیزی رخ نداد.

اگرچه اد هریس در تمام ۹ قسمت فصل اول در کنار بازیگرانی چون کلی رایلی (Kelly Reilly) در نقش بث داتون (Beth Dutton) و کول هاوزر (Cole Hauser) در نقش ریپ ویلر (Rip Wheeler) حضور دارد، اما شخصیت او به عنوان یک نقش فرعی در سریال به تصویر کشیده شده است. این بازیگر ۷۵ ساله به صحنه‌ای اشاره کرد که معتقد بود تأثیرگذارترین لحظه حضورش بوده اما در نهایت حذف شده است. او ماجرا را این‌گونه بازگو کرد: صحنه‌ای بود که در آن با بث داتون در بار صحبت می‌کردم و ریپ ویلر وارد می‌شد و می‌گفت: بسیار خب اورت، نوبت توست. من به سمت میکروفون می‌رفتم اما آن‌ها این صحنه را حذف کردند. آن‌ها موسیقی را کات کردند. من گفتم لعنت به شما.

با وجود اینکه تهیه‌کنندگان سریال از جمله تیلور شریدن (Taylor Sheridan)، کلی رایلی و کول هاوزر معتقد بودند این صحنه برای قسمت مورد نظر بیش از حد شاد بوده، اد هریس اذعان کرد که این تصمیم برای او دلیلی کافی برای فسخ قرارداد به نظر می‌رسید. با این حال، ستاره سریال «وست‌ورلد» (Westworld) تصمیم گرفت به تهیه‌کنندگان اعلام کند که از شخصیت او استفاده کافی نمی‌شود و جایگاهش در سریال ناچیز است. هریس در این باره گفت: آن‌ها واکنشی شبیه به اوه داشتند. حالا به من گفته شده که شخصیتم در فصل دوم کارهای بیشتری برای انجام دادن خواهد داشت.

image 233

اظهارات هریس در حالی مطرح می‌شود که تیلور شریدن، سازنده سریال، اخیراً به خروج ناگهانی کوین کاستنر (Kevin Costner) از فصل پنجم «یلوستون» واکنش نشان داده و شایعات مبنی بر اختلاف میان خود و این ستاره را رد کرده است. شریدن در پادکست بیل سیمونز (The Bill Simmons Podcast) توضیح داد که کوین کاستنر طبق قرارداد تنها باید در سه فصل حضور می‌داشت و پس از آن داستان باید به نسل جوان‌تر منتقل می‌شد. شریدن افزود: کوین به نقطه‌ای رسید که می‌خواست کار خودش را انجام دهد و من هم همین‌طور. ما در ابتدا تصور می‌کردیم این یک برنامه سه‌فصلی باشد، اما طولانی شدن آن باعث شد سریال برای مدتی درجا بزند.

منبع: لوح‌خبر | lohekhabar.com

می‌توانید این صفحه رویداد اطلاعیه خبری را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

📅 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای عرصه هنر و فرهنگ ایران و جهان، همراه روزنامه هنر در گالری لیلیت باشید

📢 ویژه‌های روزنامه هنر:

نمایشگاه “خط عشق” آثار کالیگرافی خانم فاطمه یحیائی سمنان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “خط عشق” آثار کالیگرافی خانم فاطمه یحیائی سمنان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»  + 🎁تخفیف هدیه

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»
+ 🎁تخفیف هدیه

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛
در گالری لیلیت برگزار شد


اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت