کریس پرت در آستانه هالووین از تغییر مداوم نظر فرزندانش درباره لباس‌های این جشن گفت؛ درحالی‌که پسر کوچک خانواده قرار است کدوحلوایی شود، انتخاب نهایی دخترانش هنوز مشخص نیست.

کریس پرت (Chris Pratt)، بازیگر «نگهبانان کهکشان»، همراه با همسرش کاترین شوارتزنگر (Katherine Schwarzenegger) مشغول آماده‌کردن مقدمات هالووین برای فرزندانشان، لایلا (Lyla) ۶ ساله، الویز (Eloise) ۴ ساله و فورد (Ford) ۲۳ ماهه است. جک (Jack)، پسر ۱۴ ساله او از ازدواج پیشینش با آنا فریس (Anna Faris)، نیز برای این جشن برنامه خودش را دارد.

کریس پرت از تدارک هالووین فرزندانش گفت؛ از لباس کدوحلوایی تا فضانوردهای بنفش

پرت در گفت‌وگویی مشترک با کنستانس وو (Constance Wu)، هم‌بازی‌اش در سریال «فهرست پایانی»، درباره انتخاب لباس بچه‌ها گفت: «ممکن است امروز جوابی به شما بدهم و آن جواب درست نباشد، چون آن‌ها مدام نظرشان را عوض می‌کنند.»

این بازیگر ۴۷ ساله توضیح داد که برنامه‌ریزی برای هالووین وقتی دشوارتر می‌شود که بچه‌ها در روزهای عادی هم لباس‌های نمایشی می‌پوشند. به گفته او، لایلا و الویز این روزها با لباس‌های فضانوردی بنفش و هماهنگ در خانه می‌چرخند.

او گفت: «آن‌ها شبیه فضانوردان ناسا هستند که پشتشان موشک دارند. اما آن‌قدر این لباس‌ها را پوشیده‌اند که مطمئن نیستم واقعاً برای هالووین هم همان‌ها را بپوشند.»

image 271

در مقابل، انتخاب پسرهای خانواده مشخص‌تر است. فورد با لباس کدوحلوایی به استقبال حال‌وهوای پاییزی می‌رود و جک قصد دارد پیراهن کلاسیک تیم بسکتبال سیاتل سوپرسونیکس را بپوشد؛ تیمی که اکنون با نام اوکلاهاما سیتی تاندر شناخته می‌شود.

کنستانس وو نیز با خنده از تجربه مشابه خود گفت. فرزندان او و شریک زندگی‌اش، رایان کتنر (Ryan Kattner)، شامل یک دختر ۶ ساله و یک پسر ۳ ساله، همچنان در حال تغییر نظر درباره لباس هالووین هستند.

این بازیگر ۴۴ ساله درباره پسرش گفت: «پسرم مدام می‌گفت که می‌خواهد روح شود، اما دیروز یک‌دفعه گفت: “می‌خواهم بلویی باشم.”»

دختر وو هم که علاقه‌ای به فضای ترسناک هالووین ندارد، می‌خواهد شبیه خواننده محبوبش، رُزی (Rosé) از گروه بلک‌پینک (Blackpink)، لباس بپوشد.

وو گفت: «او عاشق بلک‌پینک است. واقعاً می‌خواهد شبیه او شود، برای همین دنبال آن کلاه‌گیس بلوند پلاتینی است.»

image 272

در کنار صحبت درباره برنامه‌های خانوادگی هالووین، این دو بازیگر از فصل دوم سریال «فهرست پایانی» نیز گفتند؛ سریالی که ممکن است شخصیت‌های جیمز ریس و کیتی بورانک در آن، الهام‌بخش لباس هالووین برخی هواداران شوند.

بااین‌حال، پرت تأکید کرد که سازندگان تلاش کرده‌اند شخصیت‌ها را به واقعیت نزدیک نگه دارند. او توضیح داد: «این سریال کمی با آثار اکشن معمول فرق دارد، چون ما واقعاً آن را به واقعیت پیوند می‌دهیم. خیلی تلاش می‌کنیم جیمز ریس یک ابرقهرمان نباشد. او مردی است که مهارت‌های بسیار خوبی دارد و می‌تواند از موقعیت‌های دشوار بیرون بیاید، اما نامیرا نیست.»

فصل دوم «فهرست پایانی» از ۲۱ اکتبر در پرایم ویدیو منتشر می‌شود و هر هشت قسمت آن به‌صورت هم‌زمان در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد.

وزیر فرهنگ: حفظ وحدت ملی و جلوگیری از دوقطبی‌سازی ضرورت امروز کشور است

منبع: لوح‌خبر | https://lohekhabar.com

می‌توانید این صفحه رویداد اطلاعیه خبری را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

📅 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای عرصه هنر و فرهنگ ایران و جهان، همراه روزنامه هنر در گالری لیلیت باشید

📢 ویژه‌های روزنامه هنر:

نمایشگاه “از تاریخ و افسانه تا نگارگری” آثار خانم دکتر سلینا پوریا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “از تاریخ و افسانه تا نگارگری” آثار خانم دکتر سلینا پوریا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

فرصتی برای تملک هنر اصیل ایرانی؛ عرضه کلکسیون نفیس نگارگری دکتر سلینا پوریا

فرصتی برای تملک هنر اصیل ایرانی؛ عرضه کلکسیون نفیس نگارگری دکتر سلینا پوریا

نمایشگاه “کوبی کاتور صلح” آثار نقاشی خانم آیه فژوا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کوبی کاتور صلح” آثار نقاشی خانم آیه فژوا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “از فرهنگ و هنر تا نگارگری” آثار خانم دکتر سلینا پوریا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “از فرهنگ و هنر تا نگارگری” آثار خانم دکتر سلینا پوریا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “هزار نقش خیال” آثار تابلو فرش خانم زهرا صفدری؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “هزار نقش خیال” آثار تابلو فرش خانم زهرا صفدری؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “پژواک رنگ‌ها در آواز شکوفه‌ها” آثار نقاشی خانم دکتر بیتا حاتمزاده؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “پژواک رنگ‌ها در آواز شکوفه‌ها” آثار نقاشی خانم دکتر بیتا حاتمزاده؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اساطیر شاهنامه حکیم ابولقاسم فردوسی – قسمت اول” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اساطیر شاهنامه حکیم ابولقاسم فردوسی – قسمت اول” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد

آشنایی کامل با لیلیت؛ بزرگ‌ترین و پیشروترین استارتاپ گالری مجازی در جهان

آشنایی کامل با لیلیت؛ بزرگ‌ترین و پیشروترین استارتاپ گالری مجازی در جهان

لیلیت چگونه به یکی از پربازدیدترین گالری‌های هنری در ایران و جهان تبدیل شد؟

لیلیت چگونه به یکی از پربازدیدترین گالری‌های هنری در ایران و جهان تبدیل شد؟

بررسی امکانات گالری لیلیت؛ چه ویژگی‌هایی آن را در میان گالری‌های هنری متمایز می‌کند؟

بررسی امکانات گالری لیلیت؛ چه ویژگی‌هایی آن را در میان گالری‌های هنری متمایز می‌کند؟

گالری لیلیت؛ از اعتبار در ایران تا دستیابی به جایگاهی تثبیت شده در عرصه بین‌المللی

گالری لیلیت؛ از اعتبار در ایران تا دستیابی به جایگاهی تثبیت شده در عرصه بین‌المللی

دلایل رشد مخاطبان گالری لیلیت؛ چرا این گالری هنری تا این حد محبوب شده است؟

دلایل رشد مخاطبان گالری لیلیت؛ چرا این گالری هنری تا این حد محبوب شده است؟


اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت