برایان آستین گرین (Brian Austin Green)، ستاره سابق سریال «بورلی هیلز ۹۰۲۱۰»، معتقد است تجربه جدایی از مگان فاکس (Megan Fox) مسیر نگاه او به روابط عاطفی را برای همیشه تغییر داد و باعث شد در رابطه با نامزد فعلی‌اش، شارنا برجس (Sharna Burgess)، رویکرد کاملاً متفاوتی را در پیش بگیرد.

به گزارش لوح خبر، این بازیگر ۵۲ ساله در حضور ۱۲ ژوئیه در پادکست «I Do, Part 2» به جزئیات این تحول عمیق در دیدگاهش پرداخت. او با اشاره به ازدواج ۱۵ ساله‌اش با مگان فاکس (Megan Fox) گفت: «تا پیش از شارنا، من و همسر سابقم نزدیک به ۱۵ سال با هم بودیم. حدود ۱۰ سال ازدواج کرده بودیم و در آن رابطه، پیش‌ران اصلی من جاذبه فیزیکی بود.» او توضیح داد که در گذشته، رویکردش به این شکل بوده که ابتدا به شدت جذب فیزیکی فرد می‌شده و سپس سعی می‌کرده رابطه را پیرامون همان محور شکل دهد.

پس از جدایی این زوج در سال ۲۰۲۰، برایان آستین گرین (Brian Austin Green) که پدر چهار فرزند است، تصمیم گرفت مسیر تازه‌ای را برای پیدا کردن عشق انتخاب کند. او در این باره گفت: «می‌دانستم نمی‌خواهم اشتباهاتی را که قبلاً مرتکب شده بودم، تکرار کنم. بنابراین، انواع تراپی‌ها و مشاوره‌ها را پشت سر گذاشتم تا واقعاً بفهمم چه رفتارهای سمی و غیرمفیدی را وارد رابطه می‌کردم که عملاً هیچ کمکی به پایداری آن نمی‌کرد.»

ezgif 7e2a627e5fb62a8b

آشنایی او با شارنا برجس (Sharna Burgess)، رقصنده سابق برنامه «رقص با ستارگان»، در سال ۲۰۲۰ آغازگر این تغییر بنیادین بود؛ چرا که آن‌ها برخلاف تجربیات گذشته، رابطه خود را ابتدا به عنوان دوست آغاز کردند. گرین درباره این تحول پویایی در رابطه گفت: «وقتی رابطه را از نقطه اتصال واقعی با کسی شروع می‌کنید، دیگر نگران این نیستید که آیا او واقعاً به شما علاقه دارد یا نه، چون شما در حال گفت‌وگو با یکدیگر به شیوه‌ای بسیار شفاف هستید. من و شارنا درباره بهترین و بدترین ویژگی‌های اخلاقی‌مان با هم صحبت کردیم. ما همه چیز را روی میز گذاشتیم.»

به اعتقاد این بازیگر، همین صراحت و صداقت باعث شد آن‌ها خیلی زود متوجه شوند که باید در کنار هم بمانند. گرین با نگاهی به گذشته و روابطی که با چهره‌هایی همچون تیفانی تیسن (Tiffani Thiessen) و تیچینا آرنولد (Tichina Arnold) داشت، به این نتیجه رسید که مشکلات در آن مسیرها اجتناب‌ناپذیر بود.

او در نهایت نتیجه‌گیری کرد: «نوع برخورد شما با یک رابطه، بهترین راه برای شناخت این است که آیا این پیوند صرفاً یک رابطه فیزیکی است یا خیر. جاذبه فیزیکی خالص فقط تا مدت مشخصی دوام می‌آورد و سرانجام به نقطه‌ای می‌رسید که با خود می‌گویید دیگر نمی‌توانم آن شخص را تحمل کنم؛ بنابراین او دیگر برای من جذاب نیست.»

منبع: لوح‌خبر | https://lohekhabar.com

می‌توانید این صفحه رویداد اطلاعیه خبری را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

📅 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای عرصه هنر و فرهنگ ایران و جهان، همراه روزنامه هنر در گالری لیلیت باشید

📢 ویژه‌های روزنامه هنر:

نمایشگاه “اساطیر شاهنامه حکیم ابولقاسم فردوسی – قسمت اول” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اساطیر شاهنامه حکیم ابولقاسم فردوسی – قسمت اول” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد

با لیلیت اولین و بزرگترین استارتاپ گالری مجازی جهان بیشتر آشنا شوید

با لیلیت اولین و بزرگترین استارتاپ گالری مجازی جهان بیشتر آشنا شوید

چگونه پلتفرم لیلیت به یکی از پر بازدیدترین گالریهای هنری ایران و جهان تبدیل شد؟

چگونه پلتفرم لیلیت به یکی از پر بازدیدترین گالریهای هنری ایران و جهان تبدیل شد؟

چرا گالری لیلیت را می‌توان یکی از پر امکانات ترین گالری‌های هنری دانست؟ | بررسی کامل

چرا گالری لیلیت را می‌توان یکی از پر امکانات ترین گالری‌های هنری دانست؟ | بررسی کامل

گالری لیلیت؛ از معتبرترین گالری‌های هنری ایران تا تثبیت جایگاه در سطح بین‌المللی

گالری لیلیت؛ از معتبرترین گالری‌های هنری ایران تا تثبیت جایگاه در سطح بین‌المللی

رشد چشمگیر گالری لیلیت؛ نگاهی به دلایل محبوبیت این گالری هنری

رشد چشمگیر گالری لیلیت؛ نگاهی به دلایل محبوبیت این گالری هنری

از یک ایده خلاقانه تا بزرگترین استارتاپ و برند هنری ایران؛ داستان ظهور و موفقیت لیلیت گالری

از یک ایده خلاقانه تا بزرگترین استارتاپ و برند هنری ایران؛ داستان ظهور و موفقیت لیلیت گالری

نمایشگاه “خط عشق” آثار کالیگرافی خانم فاطمه یحیائی سمنان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “خط عشق” آثار کالیگرافی خانم فاطمه یحیائی سمنان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد


اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت