دوآ لیپا (Dua Lipa) پس از ازدواج با کالوم ترنر (Callum Turner) تصاویری از ماه‌عسل خود در ایتالیا منتشر کرد؛ این زوج پس از مراسم عروسی در سیسیل، با یک سفر جاده‌ای در شهرهای مختلف ایتالیا از جمله رم و سواحل آمالفی روزهای نخست زندگی مشترکشان را جشن گرفتند.

دوآ لیپا (Dua Lipa) خواننده مشهور بریتانیایی پس از ازدواج با کالوم ترنر (Callum Turner) بازیگر سینما، تصاویری تازه از ماه‌عسل خود در ایتالیا را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. این زوج پس از برگزاری مراسم ازدواج خود در شهر پالرمو در سیسیل، یک سفر جاده‌ای طولانی در ایتالیا را آغاز کردند.

این خواننده ۳۰ ساله در تاریخ ۲۶ ژوئن با انتشار مجموعه‌ای از تصاویر در اینستاگرام، لحظاتی از سفرشان را به اشتراک گذاشت و در توضیح آن نوشت: «Roadtripping.»

در تصاویر منتشر شده، دوآ لیپا و کالوم ترنر در حال تجربه لحظات مختلف سفر دیده می‌شوند؛ از خوردن قارچ‌های ترافل و بازدید از کولوسئوم در شهر رم گرفته تا خوردن ژلاتو و استراحت در ساحل.

لیپا در کنار ثبت لحظات گردشگری، بخش‌هایی از زمان استراحت خود را نیز نشان داد. در یکی از تصاویر او با حالتی طنزآمیز روی تخت هتل می‌پرد و در عکس دیگری در حال استحمام در یک وان تزئینی دیده می‌شود.

این زوج همچنین در طول ماه‌عسل خود لحظات عاشقانه‌ای را در سواحل آمالفی تجربه کردند. در تاریخ ۱۲ ژوئن، آنها هنگام شنا در دریای این منطقه در حالی که کالوم ترنر روی یک حلقه بادی شناور بود، یکدیگر را در آغوش گرفتند و ترنر در حالی که لیپا روی او شنا می‌کرد او را بوسید.

rs 819x1024 240326163831 GettyImages 2114886207 1

با این حال، رابطه عاشقانه این زوج با ایتالیا تنها به ماه‌عسل محدود نمی‌شود. دوآ لیپا (Dua Lipa) و کالوم ترنر (Callum Turner) که در اواخر ماه مه به طور قانونی در دادگاهی در لندن ازدواج کردند، برای برگزاری مراسم بزرگ عروسی خود نیز به ایتالیا سفر کردند.

مراسم اصلی ازدواج آنها در تاریخ ۵ ژوئن در پایتخت سیسیل برگزار شد و طی یک جشن چندروزه، دوستان و چهره‌های مشهور متعددی در این مراسم حضور داشتند؛ از جمله چارلی ایکس‌سی‌ایکس (Charli XCX)، جو آلوین (Joe Alwyn) و دوناتلا ورساچه (Donatella Versace).

در این مراسم، دوآ لیپا لباسی سفارشی از برند شنل (Chanel) به تن داشت که توسط مدیر خلاق این برند، متیو بلازی (Matthieu Blazy)، طراحی شده بود. خانه مد شنل نیز اعلام کرد «باعث افتخار ما بود که او را برای این مناسبت همراهی کنیم.»

در مقابل، کالوم ترنر با کت‌وشلواری سفارشی از برند لویی ویتون (Louis Vuitton) ظاهر شد که طراحی آن را فارل ویلیامز (Pharrell Williams) مدیر خلاق این برند برعهده داشت.

دو هفته پس از مراسم ازدواج، دوآ لیپا مجموعه‌ای از تصاویر روز عروسی خود را در اینستاگرام منتشر کرد و در توضیح آن نوشت: «Mr & Mrs.»

می‌توانید این صفحه رویداد اطلاعیه خبری را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

📅 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای عرصه هنر و فرهنگ ایران و جهان، همراه روزنامه هنر در گالری لیلیت باشید

📢 ویژه‌های روزنامه هنر:

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»  + 🎁تخفیف هدیه

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»
+ 🎁تخفیف هدیه

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “رستاخیز” آثار نقاشی خانم سیمین ولی زاده؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “رستاخیز” آثار نقاشی خانم سیمین ولی زاده؛
در گالری لیلیت برگزار شد


اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت