تیت مدرن در شوک استقبال از نقاش معروف/ فریدا کالو رکورد تاریخی را شکست

موزه تیت مدرن لندن اعلام کرده است که نمایشگاه «فریدا؛ شکل‌گیری یک نماد» پیش از افتتاح رسمی در ۲۵ ژوئن، بیش از ۴۱ هزار بلیت پیش‌فروش کرده است.

ایران آرت: استقبال کم‌سابقه از نمایشگاه آثار فریدا کالو در لندن، بار دیگر توجه‌ها را به بازگشت نمایشگاه‌های بزرگ هنری در موزه‌های بریتانیا جلب کرده است؛ رویدادهایی که بسیاری تصور می‌کردند پس از همه‌گیری کرونا جذابیت گذشته خود را از دست داده‌اند.

به گزارش گاردین، موزه تیت مدرن لندن اعلام کرده است که نمایشگاه «فریدا؛ شکل‌گیری یک نماد» پیش از افتتاح رسمی در ۲۵ ژوئن، بیش از ۴۱ هزار بلیت پیش‌فروش کرده است. این رقم رکورد جدیدی برای تیت مدرن به شمار می‌رود و از رکورد قبلی این مجموعه که در سال ۲۰۱۷ و برای نمایشگاه آثار دیوید هاکنی با ۳۲ هزار بلیت ثبت شده بود، فراتر رفته است.

مسئولان تیت مدرن این استقبال را فراتر از پیش‌بینی‌ها توصیف کرده‌اند. به گفته کاترین وود، مدیر موقت این موزه، نمایشگاه‌های بزرگ همچنان نقش مهمی در جذب مخاطبان جدید دارند و می‌توانند بازدیدکنندگان را با دیگر بخش‌های موزه و هنرمندان کمتر شناخته‌شده نیز آشنا کنند.

این روند تنها به تیت مدرن محدود نمی‌شود. موزه بریتانیا نیز خود را برای نمایش فرشینه تاریخی بایو آماده می‌کند؛ اثری که از آن به عنوان «نمایشگاه قرن» یاد شده است. استقبال از فروش اولیه بلیت‌های این نمایشگاه به اندازه‌ای بود که وب‌سایت موزه با اختلال روبه‌رو شد و بسیاری از علاقه‌مندان ساعت‌ها در صف خرید آنلاین قرار گرفتند.

در همین حال، گالری ملی لندن نیز اعلام کرده است که نمایشگاه آثار ونسان ون‌گوگ به پربازدیدترین نمایشگاه تاریخ این مجموعه تبدیل شده و بیش از ۳۳۴ هزار نفر از آن بازدید کرده‌اند.

کارشناسان معتقدند در عصر شبکه‌های اجتماعی و دسترسی گسترده به تصاویر دیجیتال، تمایل مردم برای مشاهده آثار اصلی هنری از نزدیک نه‌تنها کاهش نیافته، بلکه افزایش یافته است. بسیاری از بازدیدکنندگان به دنبال تجربه‌ای واقعی و مشترک هستند که فضای مجازی قادر به جایگزینی آن نیست.

فریدا کالو نیز به دلیل زندگی پر فراز و نشیب، شخصیت مستقل و تأثیرگذاری فرهنگی خود، همچنان برای نسل‌های مختلف جذابیت دارد. موضوعاتی همچون هویت فردی، مبارزه با محدودیت‌های جسمی و نگاه متفاوت او به زندگی باعث شده آثار و زندگی این هنرمند مکزیکی همچنان مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.

اگرچه آمار کلی بازدید از مراکز فرهنگی بریتانیا هنوز به سطح پیش از همه‌گیری کرونا بازنگشته است، اما موفقیت نمایشگاه‌های بزرگ نشان می‌دهد علاقه عمومی به رویدادهای فرهنگی مهم همچنان پابرجاست و موزه‌ها می‌توانند با ارائه روایت‌های جذاب، مخاطبان گسترده‌ای را به خود جذب کنند.

 

منبع: ایران‌آرت | https://iranart.news

می‌توانید این صفحه رویداد اطلاعیه خبری را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

📅 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای عرصه هنر و فرهنگ ایران و جهان، همراه روزنامه هنر در گالری لیلیت باشید

📢 ویژه‌های روزنامه هنر:

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»  + 🎁تخفیف هدیه

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»
+ 🎁تخفیف هدیه

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “رستاخیز” آثار نقاشی خانم سیمین ولی زاده؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “رستاخیز” آثار نقاشی خانم سیمین ولی زاده؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “فرزندان کارائیب و شکوه تمدن موهیکن” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “فرزندان کارائیب و شکوه تمدن موهیکن” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد


اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت