ریچ پل، مدیر برنامه‌های سرشناس ورزشی، در تازه‌ترین گفتگوی خود با شفاف‌سازی درباره نحوه آشنایی‌اش با ادل، تأکید کرد که رابطه آن‌ها نه با برنامه‌ریزی دوستان، بلکه به شکلی کاملاً طبیعی و تدریجی آغاز شده است.

به گزارش لوح خبر، ریچ پل (Rich Paul)، مدیر برنامه‌های مشهور ورزشی که مؤسس شرکت کلاچ اسپورتس (Klutch Sports Group) است و مدیریت ستارگانی نظیر لبران جیمز (LeBron James)، جیلن هرتز (Jalen Hurts) و اجا ویلسون (A’ja Wilson) را بر عهده دارد، در قسمت نهم ژوئن پادکست «Glass Half Full» به میزبانی کریگ ملوین (Craig Melvin) حضور یافت. او در این گفتگو برای نخستین‌بار جزئیات جدیدی از شکل‌گیری رابطه عاطفی‌اش با ادل (Adele)، خواننده ۱۶ بار برنده جایزه گرمی، را فاش کرد.

1398411393 e1781090129381

پل (Rich Paul) توضیح داد که برخلاف تصورات، رابطه آن‌ها برای مدتی طولانی صرفاً در حد یک دوستی افلاطونی باقی ماند، چرا که او تمایلی نداشت با پیش‌قدم شدن، فضای دوستانه و راحت موجود را تحت‌الشعاع قرار دهد. او در این باره گفت: «من هرگز سعی نکردم با افرادی که در حلقه‌های دوستانه راحت هستند، رابطه صمیمانه برقرار کنم، چون آن‌ها همیشه باید با پیامدهای آن مواجه شوند؛ بنابراین این هرگز سبک من نبود. این اتفاق واقعاً به شکلی کاملاً ارگانیک و طبیعی رخ داد.»

این مدیر ۴۵ ساله که از سال ۲۰۲۱ با این خواننده بریتانیایی در ارتباط است، ضمن تکذیب شایعاتی مبنی بر اینکه دوستانشان واسطه آشنایی آن‌ها شده‌اند، گفت: «ما همیشه یکدیگر را می‌دیدیم، می‌خندیدیم و شوخی می‌کردیم. رابطه ما کاملاً مؤدبانه بود، تا زمانی که اوضاع تغییر کرد و من به یک فرد مورد علاقه تبدیل شدم.»

پل (Rich Paul) همچنین با لحنی طنزآمیز به سطح شناختش از آثار موسیقی ادل (Adele) پیش از آشنایی نزدیک اشاره کرد. او اعتراف کرد که اگرچه آهنگ‌های معروف و بسیار پرطرفدار او را شنیده بود، اما با تمام آثار وی آشنایی نداشت. او با شوخی درباره مهارت خوانندگی‌اش در مقایسه با همسرش گفت: «من بهترین خواننده خانه هستم.»

ادل (Adele) نیز که مادر آنجلو (Angelo) ۱۳ ساله از ازدواج پیشین خود با سایمون کونکی (Simon Konecki) است، همواره تلاش کرده حریم خصوصی زندگی‌اش را حفظ کند. با این حال، او در ویژه برنامه «One Night Only» در سال ۲۰۲۱ به اپرا وینفری (Oprah Winfrey) درباره همسرش گفت: «او فقط بسیار خنده‌دار است. اوه، او خیلی بامزه است. و بسیار باهوش. می‌دانید، او خیلی خیلی باهوش است. تماشای او در حین انجام کارهایش واقعاً شگفت‌انگیز است.» او در توصیف ویژگی مورد علاقه‌اش از این رابطه افزود: «فقط آسانی آن [جذاب است]. واقعاً همه‌چیز خیلی روان پیش رفته است.»

منبع: لوح‌خبر | lohekhabar.com

می‌توانید این صفحه رویداد اطلاعیه خبری را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

📅 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای عرصه هنر و فرهنگ ایران و جهان، همراه روزنامه هنر در گالری لیلیت باشید

📢 ویژه‌های روزنامه هنر:

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»  + 🎁تخفیف هدیه

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»
+ 🎁تخفیف هدیه

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “رستاخیز” آثار نقاشی خانم سیمین ولی زاده؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “رستاخیز” آثار نقاشی خانم سیمین ولی زاده؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “فرزندان کارائیب و شکوه تمدن موهیکن” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “فرزندان کارائیب و شکوه تمدن موهیکن” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد


اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت