مواد لازم برای 1 شیشه کوچک | |
انبه تازه | 1 عدد |
نشاسته | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
فلفل قرمز | به اندازه کافی |
دستور تهیه سس انبه
مرحله اول
ابتدا انبه را میشوییم، سپس به آرامی پوست آنرا با یک کارد تیز جدا میکنیم. در ادامه گوشت میوه را از هسته جدا میکنیم و آنرا به قطعات کوچکتر تبدیل میکنیم. حالا انبه را به همراه زعفران دم کرده، شکر، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه داخل مخلوط کن میریزیم.
مرحله دوم
مخلوط کن را روشن میکنیم و اجازه میدهیم مواد سس به شکل پوره در بیایند. پس از اینکه مواد به شکل پوره در آمدند طعم سس را میچشیم و در صورت نیاز نسبت به ذائقه خود مقداری نمک یا فلفل سیاه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
اگر میخواهید سس شما شبیه به سسهای جنوبی شود از فلفل قرمز و فلفل سیاه بیشتری بیشتری استفاده کنید. در ادامه نشاسته را در نصف لیوان آب سرد حل میکنیم سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مخلوط آب و نشاسته را داخل تابه میریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه پوره انبه را کم کم به تابه اضافه میکنیم و با نشاسته مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه تمام پوره انبه را به تابه اضافه کردیم باید اجازه دهیم که سس با حرارت بسیار ملایم به غلظت مورد نظر ما برسد.
مرحله پنجم
اگر میخواهید سس انبه شما آبکی باشد باید پس از اینکه سس آماده شد، آنرا از روی حرارت بردارید ولی اگر میخواهید سس غلیظ باید باید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا غلیظ تر شود. برای فلافل معمولا سس انبه را خیلی غلیظ درست نمی کنند.
مرحله ششم
پس از اینکه سس انبه آماده شد اجازه میدهیم در هوای محیط خنک شود سپس آنرا داخل یک ظرف شیشه ای میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم. این سس به دلیل اینکه مواد نگهدارنده ندارد حداکثر تا 10 روز قابل استفاده است.
.
منابع:
.https://chishi.ir