نکات خرید لبنیات

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

⇠ از خرید شیر خام (غیر پاستوریزه) حتی الامکان خودداری کنید. اگر مجبور به استفاده از شیر خام غیر پاستوریزه هستید، حتما آن را جوشانده و 10 دقیقه در حال جوش به هم بزنید.

⇠ از خرید پنیر محلی تازه خودداری نمایید. پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که دو ماه در آب نمک داخل یخچال باقی بماند تا از آلودگی‌های میکروبی عاری شود.

⇠ از خرید خامه‌ی غیر پاستوریزه به هر شکلی خودداری کنید.

⇠ هنگام خرید کشک مایع دقت کنید تا علایم کپک‌زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد و قبل از مصرف آن را به مدت 10 تا 20 دقیقه بجوشانید.

⇠ شیری برای خریداری مناسب است که پاستوریزه یا استرلیزه باشد. در این روش با استفاده از حرارت، میکروبهای شیر را از بین می‌برند.

⇠ بهتر است کلیه فرآورده‌های لبنی بصورت پاستوریزه خریداری و مصرف شود.

.

منابع:
.http://rabta.ir
.http://www.environmentalhealth.ir

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت