گرده گل یا گرده زنبور همان اسپرم گیاهی است که فواید زیادی دارد. از جمله منابع ویتامینهای با ارزش محسوب میشود که میتوان از آن به عنوان یک رژیم غذایی کامل یاد کرد. گرده زنبور دارای خواص درمانی بسیار بالایی است و شما میتوانید گرده مرغوب را از عسل فروشیها و مراکز تولید کنندهی عسل، تهیه کنید.
.
• شناسایی كيفيت گرده گل
⇠ شناسایی كيفيت گرده گل مشكل است وتحت شرايط محيطي مختلف غيرممكن ميباشد. بنابراين بسيار مهم است كه خريدار برای خرید گرده گل، تهيه كننده گرده را خوب بشناسد و به او اعتماد كند. توليدكنندگان مطمئن بايد همه امكانات ذخيرهسازي و فرآوري و طرز استفاده از آنها را در اختيار داشته باشند.
⇠ به علاوه محل توليد، نه فقط اقامتگاه بلكه مركز فرآوري بايد از مواد شيميايي يا آلودگي صنعتي عاري باشد. اين مناطق بطور نادر در كشورهاي صنعتي و وسيع وجود دارد و مواد شيميايي زراعي حتي در كشورهاي پيشرفته استفاده ميشوند. حمل و نقل با مشكلاتي مواجهند كه ممكن است به دستگاه جمعآوريكننده مخصوص گرده و مراكز ذخيرهسازي، نياز داشته باشند.
.
• طریقه مصرف گرده زنبور
⇠ میتوان از طریق جویدن یا بصورت پودر مخلوط با یک لیوان اب قبل یا بعد از غذا نوشید (نا شتا ارجحیت دارد )
⇠ افرادی که از طعم گرده خوششان نمی اید میتوانند ان را با عسل به نسبت 1به 1 و یا 2 به 1 مخلوط و استفاده نمایند.
⇠ جهت استفاده اسانتر مصرف کردن میتوان ان را داخل کپسولهای خوراکی ریخته و تناول نمود.
⇠ مورد استفاده به عنوان مکمل در بسیاری از تولیدات بهداشتی با مصارف خارجی .
.
• مقدار مصرف و مدت مصرف گرده زنبور
مقدار مصرف گرده در روز 30 گرم (دو قاشق سوپ خوری) و مدت مصرف آن میتواند چند حالت متفاوت داشته باشد یک دوره یک ماهه پس از پایان هر فصل یا دوبار در سال یکی در اوایل پاییز و دیگری در اواخر زمستان . اگر فقط یک بار در سال قصد استفاده از ان را دارید . بهتر است فصل بهار را انتخاب کنید.
.
• نکته مهم در مصرف گرده گل
اگر برای اولین بار است که گرده گل را به مصرف میرسانید، به دلیل اینکه احتمال ایجاد حساسیت وجود دارد، خوردن آن را با مقدار کم شروع کنید و در صورتی که مشکلی پیش نیامد مقدار مصرف را به یک قاشق چایخوری و پس از مدتی به یک قاشق غذاخوری در روز افزایش دهید. مصرف یکباره گرده گل به میزان زیاد به هیچ وجه توصیه نمی شود.
.
• توصیههای مهم نحوه مصرف گرده زنبور
1 – طعم گردهی گل به شکل محسوسی بر حسب گل هایی که از آنها گرفته شده تغییر میکند. لذا افرادی که برای اولین بار از آن مصرف میکنند غافلگیر میشوند ولی به سادگی به آن عادت میکنند، البته به شرط این که پشتکار نشان بدهند.
2 – گردهی گل باید به دقت جویده شود تا کاملاً با بزاق دهان آمیخته گردد.
3 – توصیه میشود که درمان یک ماهه پس از هر فصل و یا دوبار در سال، یکی در اوایل پاییز و دیگری در آخر زمستان با استفاده از گردهی گل که از آنها گرفته شده انجام دهید. اگر قصد دارید تنها یک بار در سال از آن استفاده کنید، فصل بهار را انتخاب کنید.
4 – در جریان درمان، بایستی هر روز 30 گرم گردهی گل و یا به عبارت دیگر دو قاشق سوپ خوری از آن تدریجاً مصرف شود.
.
منابع:
.https://www.hidoctor.ir