پرتقال:
در فصول سرد پرتقال یکی از میوههای در دسترس برای پذیرایی است. پرتقالهای تامسون ممکن است خشک باشند و پرتقال شمال را هم نمی توان خیلی با کلاس میل کرد، زیرا بیش از حد آبدار است. بنابراین حتماً مطمئن شوید پرتقالها از کیفیت مطلوبی برای پذیرایی برخوردار باشند.
.
سیب:
سیب قرمز و سیب زرد را میتوان در پذیراییها استفاده کرد. سیبهای زرد معمولا شیرین تر هستند. اگر در اواخر زمستان قصد خرید سیب را دارید مطمئن شوید که سیبها سرما زده نباشند. سیب سرما زده ظاهر بسیار سالمی دارد ولی از داخل خراب است.
.
موز و خیار:
موز و خیار در تمام فصول سال با کیفیت مطلوبی موجود میباشند و میتوان از این دو میوه برای پذیرایی از مهمانها استفاده کرد.
.
منابع:
.https://tashrifino.com
.http://www.rajeoon.com